Asociația P.A.V.E.L.

Asociația P.A.V.E.L.

Scoala de spital

Scoala de spital @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Scoala de spital @ Daruieste ziua ta ~ 2019

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

Scoala de spital @ Daruieste ziua ta ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Scoala de spital @ TransGranCanaria ~ 2018

TransGranCanaria este o provocare individuală, de în regim de auto-gestionare (269 km, 12.000 de metri diferență pozitivă de nivel).

Scoala de spital @ Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Expeditie romaneasca pe Elbrus

Acest impresionant lanț muntos leagă Marea Caspică de Marea Neagră și creează o graniță naturală între stepele Rusiei și Azerbaijan, Georgia și Armenia, și totodată între Europa și Asia. 

EKILIBRU CA ÎN CER - expediție românească pe Kilimanjaro
A fost odată povestea a două fete, una mai mare și una mai mică. Au fost împreună un timp, până când într-o zi fata mai mare s-a hotărât s
Dăruiește ziua ta ~ 2015
Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să
Gala Number One - SPEAKERS CLUB
Să fii numărul 1 într-un domeniu este cel mai probabil orizontul oricui alege o carieră, o profesie… un drum! Pe 27 Iulie, SPEAKERS CLUB împli