Asociația P.A.V.E.L.

Asociația P.A.V.E.L.

Projects

Asociația P.A.V.E.L.
Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer
Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.
Asociația P.A.V.E.L.
Tabere si excursii pentru copiii si tinerii cu boli oncologice si supravietuitori
În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.
Asociația P.A.V.E.L.
E ZIUA MEA!
Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 
Asociația P.A.V.E.L.
Asistenta sociala si ajutor umanitar de urgenta
Acest proiect se derulează continuu din 2007, în cadrul Programului Centrul de Resurse şi Servicii P.A.V.E.L. Scopul proiectului este să ajutăm copiii şi tinerii cu cancer şi rudele acestora să acceseze resursele şi serviciile existente şi să-i informăm cu privire la drepturile pe care le au. 
Asociația P.A.V.E.L.
Casa parintilor PAVEL
Casa părinţilor este unul dintre primele proiecte iniţiate de Asociaţia PAVEL, funcţionând  continuu din 1998 şi până în prezent. Prin el se oferă găzduire gratuită copiilor şi părinţilor cu copii bolnavi de cancer veniţi din provincie la tratament în Bucureşti.
Asociația P.A.V.E.L.
Scoala de spital
Un raspuns concret pentru intampinarea nevoilor educationale ale acestor copii, adolescenti sau tineri, care sunt inscrisi in invatamantul de masa sau care au abandonat scoala, temporar sau definitiv, exista doar in 4 spitale din Romania: doua programe in Bucuresti, implementate de doua asociatii neguvernamentale, si doua programe de educatie inclusiva si care au fost preluate ca model de autoritatile responsabile pentru educatie din anul 2015.
Asociația P.A.V.E.L.
Camere implantabile pentru copiii ingrijiti de Asociatia P.A.V.E.L.
Tratamentul intravenos cu citostatice la copii le provoaca des leziuni ale venelor, mai ales ca venele lor sunt foarte mici. 
Asociația P.A.V.E.L.
Alocaţia pentru sănătate
În fiecare an, viața a peste 500 de familii din România se schimbă pentru totdeauna. Peste 500 de cazuri noi de cancer la copii sunt diagnosticate în fiecare an în țara noastră. Această boală incurabilă afectează nu doar copilul, ci și pe cei apropiați lui.
Asociația P.A.V.E.L.
Reabilitarea spatiilor Asociatiei PAVEL
In fiecare an, viața a peste 500 de familii din România se schimbă pentru totdeauna. Peste 500 de cazuri noi de cancer la copii sunt diagnosticate în fiecare an în țara noastră.
Asociația P.A.V.E.L.
Din inimă pentru educație!
Îți mai amintești prima ta zi de școală? Probabil purtai uniformă, aveai deja ghiozdanul în spate, florile pentru doamna învățătoare și erai înconjurat de o mulțime de copii pe care atunci îi vedeai pentru prima oară.
Asociația P.A.V.E.L.
Onko Olimpiada 2018 pentru copiii de la PAVEL
Asociația PAVEL își propune să găsească resurse pentru a susține participarea unei echipe de 20 persoane (copii cu afecțiuni oncologice și însoțitori) la această competiție.