SOS, o viață de copil!

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Pentru primirea acestui tip de ajutor prioritate au familiile cazuri sociale, cu venituri foarte mici sau fara venituri. Pentru prioritizarea cazurilor este aplicata o scala de evaluare cu 25 de posibile situatii de vulnerabilitate. Cu cat scorul este mai mare, cu atat familiea este vizata prioritar pentru a primi sprijin. Un rol major in acordarea ajutorului il are starea de sanatate a copilului, precum si gradul de urgenta al interventiei.

Ajutorul umanitar de urgenta acopera urmatoarel tipuri de nevoi:

- medicamente oncologice sau adjuvante; e vorba de medicamente absolut necesare, recomandate de medicii curanti dar care lipsesc momentan din spitale; unele lipsesc chiar din tara;

- investigatii medicale (RMN, CT etc);

- alimente, transport si ajutor de inmormantare;

Suma lunara necesara pentru a acoperi minimul de nevoi este de 3000 euro;

Pentru un an de zile avem nevoie de 3 000 euro x 12 luni = 36 000 euro.

Vizeaza doar sprijinul oferit efectiv catre familii. Partea de resurse umane si de admnistrare este acoperita din resursele asociatiei.

Familiile primesc banii pe baza unei declaratii urmand ca apoi sa aduca documentele fiscale (bonuri sau facturi).

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

22

Suma:

1,993 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: SOS, o viață de copil!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

478 RON

Suma:

1

Galantomi:
7 Donatii

In beneficiul: SOS, o viață de copil!

Ultra-Trail du Mont Blanc este un concurs de alergare montană care se desfașoară pe un traseu în jurul masivului Mont Blanc traversând trei țări: Franța, Elveția și Italia. 

1,515 RON

Suma:

1

Galantomi:
15 Donatii

Pagini fundraising

Cadoul care m-ar bucura de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
478 RON Suma
7 Donatii
95.6% Complete

SOS, o viață de copil!

Numele meu este Claudiu Beletoiu, am 25 de ani si unul din motivele pentru care fac sport este acela de a reda speranta si incredere tuturor celor car

1,190 RON Target
1,515 RON Suma
15 Donatii
100% Complete