Alina Knobel - Asociația P.A.V.E.L.

Cel mai rewarding cadou de ziua mea

750 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragile mele babies,

rostim "multumesc" de nenumarate ori pe zi cand cineva ne deschide usa, cand cineva ne vinde un produs la magazin, cand persoana iubita sau copilasul ne ofera ceva, oricat de mic. Sa multumim este parte integranta din viata noastra si simt ca este prima caramida pusa in contemplarea gratitudinii.


In ultima vreme, seara la culcare am inceput un exercitiu cu baietii mei in care fiecare enumeram 3 lucruri pentru care suntem grateful. Pentru ei sa inteleaga greatfullness-ul este un pic mai greu asa ca folosesc alternant termenul de "fericire"  caci I feel how being greatful for everything we have is the secret key to unlocking happiness.  

Asadar, sunt greatful ca va am si va multumesc ca putem contribui impreuna la a darui fericire mai departe. 

Love,
Alina.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Tabere si excursii pentru copiii si tinerii cu boli oncologice si supravietuitori

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

6 Donatii

100 RON
Cu mare drag pentru o cauza nobila:)
15 Oct 2019
200 RON
Din partea mea si a lui bby Flo
10 Oct 2019
Happy birthday dear Alinush! I hope all your birthday wishes and dreams come true! Love u!
10 Oct 2019
Happy Bday dear Alinutza and keep up your heart as warm and grateful as is!Lots of ❤️❤️❤️
10 Oct 2019
La multi ani minunati, Alinuta! Cum spunea Seneca, “Nothing is more honorable than a grateful heart.” – Iti doresc sa ai parte de cat mai multe motive de recunostinta!
30 Sep 2019
Dar din dar se face rai :)
30 Sep 2019