DONEAZĂ INIMIOARE

 

Eliza Nițescu Asociația P.A.V.E.L.

8.3555555555556% Complete
752 RON
Sumă strânsă
9,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

TIC-TAC, TIC-TAC, TIC-TAC.

Este atât bătaia inimii, cât și bătaia ceasului. Fiecare dintre ele este importantă pentru fiecare dintre noi. Însă pentru unii dintre noi, dintre semenii noștri mici, este și mai important fiecare… TIC-TAC…

Pentru ei, copiii bolnavi de cancer, fiecare bătaie de inimă contează, fiecare clipă a căpătat o altă valoare. Viața are o altă dimensiune.

15 Februarie este Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer. De 1 Iunie, copiii ceilalți primesc jucării, haine, tablete sau alte cadouri, care mai de care mai colorate, mai vesele, mai jucăușe.

De ziua lor, copiii bolnavi de cancer au nevoie de altceva. De lucruri utile în mediul de spital.

DONEAZĂ INIMIOARE este o campanie dedicată bucuriei de a trăi și de a iubi.

Care este DARul acestei campanii?

Dorință

Acțiune

Rezultat

Iată DARul pe care îl poți face copiilor!

DORINȚĂ

Această campanie își propune să adune laolaltă pe cei mai inimosi oameni și pe cei mai inimoși copii. Pentru că din inima fiecăruia dintre noi cu siguranță poate pleca foarte multă iubire spre cei care au nevoie de noi! Dorința este să adunăm atâtea inimioare cât să finanțăm pentru 3 luni necesarul de consumabile pentru mediul de spital pentru copiii aflați în tratament (aproximativ 230 de copii).

ACȚIUNE

Cum funcționează Campania?  Tu stabilești câte inimioare poți dona. Costul unei inimioare este de 10 lei, iar cei care intra in campanie se anunță simplu:

- vreau să donez 10 inimioare

- vreau să donez 20 inimioare

Iar exemplele pot continua.

Suma aferentă se poate dona simplu, prin sistemul GALANTOM.

Copiii acționează și ei! Tu donezi INIMI, iar copii de la PAVEL îți dăruiesc în schimb ceva din INIMA lor – un desen sau o felicitare facute special pentru tine despre cum văd ei o INIMĂ de COPIL. Eliza, purtatoarea lor de cuvânt :), va colecata desenele și vi le va trimite pe email.

Vei fi surprins câte feluri de inimi există: iubărețe, jucăușe, plimbărețe, fericite, melancolice… și câte și mai câte! O să afli cum s-au jucat copiii cu imaginația și câte tipuri de inimioare au putut inventa! Până la urmă… iubirea e un lucru atât de mare!

REZULTAT

Toate inimioarele se transformă, desigur, în beneficiu concret pentru viața copiilor. Lunar este nevoie de minim 3.000 de lei pentru a acoperi o parte foarte mică din ceea ce înseamnă consumabilele pentru mediul de spital. În cazul cancerului, o boală care atacă sistemul imunitar și lasă organismal fără protecție, este vital ca mediul să fie cât mai steril, de aceea sunt necesare multe produse care să țină spațiul de tratament și spitalizare sub condiții de sterilizare maxime.

Ținta este să strângem bani care sa acopere necesarul de consumabile medicale / din mediul de spital pentru 3 luni (bugetul de campanie devenind practic 9.000 de lei).

Tipurile de consumabile sunt:

- pansamente

- plasturi

- ace de camera

- aleze

- păturele absorbante

- pampers

- măști de unică folosință

- botoși de unică folosință

- halate de unică folosință

- bonete de unică folosință

- soluții dezinfectante

- produse de igienă

acestea fiind numai câteva din produsele care țin de menținerea unui mediu steril

Mediul de spitalizare și tratament în cazul cancerului este unul mult mai strict, spațiul având nevoie să fie unul ecologic!

INTRĂ ÎN JOCUL IUBIRII!

Este gestul tău de manifestare a iubirii față de copiii al căror DAR merită să fie însăși viața! Ei sunt la începutul vieții. Iubirea ta îi poate salva.

Donează inimioare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.  Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundraising care sa pas

 

10 Donații

Multumesc pt ca mi-ai indeplinit un vis, acela de a dona din banii stransi de la Atelierul de creatie initiat de mine in liceu unor scopuri caritabile. https://www.facebook.com/pages/Atelier-de-creație/1376438042589969?ref=ts&fref=ts (PAGINA DE FB a activitatii pe care am desfasurat-o in liceul Andrei Saguna Brasov) Am ales cauzele tale, desi nu te cunosc fizic (inca), iti multumesc pt ca ma inspiri si pt ca existi!
02 Jul 2015
14 Feb 2015
13 Feb 2015
35 RON
12 Feb 2015
12 Feb 2015
11 Feb 2015
11 Feb 2015
152 RON
05 Feb 2015
MAREA SCHIMBARE, suita de evenimente de dezvoltare personala, contribuie la cauza copiilor bolnavi de cancer, ingrijiti de Asociatia P.A.V.E.L. Ne face placere sa directionam o parte din incasarile de la evenimentele noastra unei cauze in care credem cu tarie ca putem face diferenta. Va indemnam sa faceti aceeasi alegere pentru ca de fapt MAREA SCHIMBARE suntem fiecare dintre noi atunci cand luam decizii care fac lumea mai buna!
04 Feb 2015
Donez 5 inimioare
23 Jan 2015
Eliza Nițescu : Asociația P.A.V.E.L.
DONEAZĂ INIMIOARE