CALEA VIEȚII, o campanie de colectare de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer

 

Cami Moise Asociația P.A.V.E.L.

9.97920997921% Complete
480 RON
Sumă strânsă
4,810 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Calea mea este calea muntelui, o călătorie în care mi-am propus ca expedițiile mele să ajute și viețile altora să ajungă mai sus.Cât de sus? Până la depășirea celor mai dure bariere. Lupta cu maladia secolului – cancerul – este una din barierele care poate opri vieți. Am ales să mă implic în lupta anti cancer la copii pentru că sunt probabil cei mai lipsiți de ajutor legat de ceea ce li se întâmplă.

Pe 13 Iulie 2014 voi pleca într-o expediție românească ce își propune atingerea vârfului Mont Blanc și voi urca pentru a sprijini copiii internați și tratați la Institutul Fundeni. Toate donațiile vor merge către Asociația P.A.V.E.L., specializată în proiecte medicale și educaționale pentru copiii bolnavi de cancer.

P.A.V.E.L. va direcționa sumele către proiectul “Tabere și excursii pentru copiii blonavi de cancer”, tabere care au rolul de a le oferi copiilor posibilitatea să se refacă după lungile perioade de spitalizare.

Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă! Este convingerea mea și a asociației P.A.V.EL., angajată zi de zi în misiunea de susținere a încrederii în vindecare a acestor copii. Ajutorul face diferența în bătălia cu cea mai necruțătoare boală.

Împreună putem strânge minim 4.810 lei!

De ce această sumă?

- e înălțimea vârfului Mont Blanc, acoperișul Europei;

- e suma care ar acoperi 10 locuri din cele minim 120 de locuri în tabără pe care P.A.V.E.L. le asigură în fiecare an.

Numele fiecărui donator va fi scris pe steagul care va ajunge în vârful muntelui Mont Blanc.

Dar mai ales, numele fiecărui donator va rămâne scris pentru totdeauna în destinul unui copil căruia îi vei transforma viața!

Cancerul este a doua cauză de mortalitate în rândul copiilor români. Alege să oferi o șansă, alege să mulțumești cu adevărat arătându-ți recunoștința pentru că ai primit cel mai important dar: sănătatea.

Oferă acest dar și celor care nu îl au... OFERĂ CALEA VIEȚII!

 

EXPEDIȚII CAMI MOISE:

KILIMANJARO, TANZANIA

Atingerea vârfului Stella Point 5.739 m, 8 Octombrie 2012

Atingerea vârfului Uhuru Peak 5.895 m, 8 Octombrie 2012

ELBRUS, RUSIA

Atingerea vârfului Elbrus,Munţii Caucaz, 5.642 m, 24 Iulie 2013

ACONCAGUA

Atingerea altitudinii de 6800 m, 16 Ianuarie 2014


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Pe 13 Iulie 2014 vom pleca într-o expediție românească ce își propune atingerea vârfului Mont Blanc și voi urca pentru a sprijini copiii bolnavi de cancer. Toate fondurile rezultate în urma campaniei de colectare a sponsorizărilor vor merge către Asociația P.A.V.E.L. , specializată în proiecte medicale și educaționale pentru copiii bolnavi de cancer. P.A.V.E.L va direcționa sumel

 

5 Donații

fericirea mea este de a darui iubire si fericire , si de a aduce un zambet pe chipul celor nefericiti.
12 Jul 2014
50 RON
11 Jul 2014
03 Jul 2014
Imi va lua o viata sa iti multumesc pentru tot ce insemni pentru mine. Si voi fi bucuroasa sa am aceasta ocazie in fiecare zi. Te iubesc!
03 Jul 2014
100 RON
Felicitari pentru initiativa! Mult succes!
01 Jul 2014
Cami Moise : Asociația P.A.V.E.L.
CALEA VIEȚII, o campanie de colectare de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer