Leonard Drăghici - Asociația P.A.V.E.L.

De ziua mea luptăm pentru Dragoş!

75 RON Donatii stranse
3.75% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii

 

Pe 21 august este ziua mea. Timp de aproape 19 ani nu am cerut niciodata nimic de fiecare dată când mi-am chemat prietenii să-i cinstesc. Întotdeauna le spuneam să nu-mi aducă nimic, să nu dea banii pe cadouri, căci eu apreciez deja foarte mult faptul că îşi fac timp pentru mine.

Astăzi şi în următoarele 4 zile o să mă îndur. Unii poate vor spune că mă înjosesc sau că-mi doresc atenţie, dar voi risca şi voi cere. De fapt, vă voi ruga. Mi-am dorit să-mi sărbătoresc ziua cu prietenii, să fac ceva frumos, un grătar sau ceva.. poate chiar voi face, dar înainte de asta vă voi ruga să citiţi cu atenţie şi cu multă rabdare ceea ce urmează să spun!

Anul acesta îmi donez ziua. Anul acesta vă rog, vă implor să-mi dăruiţi un cadou - să donaţi -  

Dragoş Condescu este un băiat în vârstă de 8 ani, care se confruntă încă de la vârstă de 3 ani cu o boală teribilă, cancer. Creierul micuţului este invadat de lichide, iar acesta are mari probleme locomotorii şi de vorbire. Este îngrozitor să-ţi ştii copilul bolnav, indiferent de gravitatea bolii, dar este şi mai teribil să te ştii pe tine însuţi într-o astfel de situaţie. În timp ce noi tastăm, în timp ce noi mâncăm, în timp ce noi zâmbim, acest băiat plânge, suspină şi se luptă cu boala.

O parte din copilăria sa a fost deja măcinată de cancer, dar eu am speranţa că voi, prieteni dragi, îl veţi ajuta pe Dragoş să-şi trăiască viaţa cu zâmbetul pe buze. Dacă nu vă puteţi lipsi de 5 lei pe care îi daţi pe un suc, atunci lipsiţi-vă de câteva cuvinte frumoase. Dincolo de puterea banilor, eu cred că o vorbă frumoasă face, uneori, cât mii de euro, iar eu mă voi asigura că aceste cuvinte vor ajunge unde trebuie.

→ Dacă vă doriţi să donaţi şi nu aveţi card, vă rog să-mi scrieţi în privat ca să putem găsi o soluţie.

→ Dacă aveţi o jucărie sau ceva ce credeţi că i-ar plăcea băieţelului, vă rog, de asemenea, să îmi scrieţi. Dacă strângem mai multe lucruri, le putem trimite familiei.  

Vă rog din inimă să distribuiţi! Împreună cu noi toţi, Dragoș câștigă maratonul împotriva cancerului!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Ajută-l pe Dragoș să treacă linia de sosire în lupta pentru viață!

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital.

 

3 Donatii

Anonymous

15 RON
19 Aug 2016
Multa Sanatate!
18 Aug 2016
18 Aug 2016