DORIN VREA O MINUNE ÎN VIAȚA LUI!

 

Eliza Nițescu Asociația P.A.V.E.L.

69% Complete
690 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dacă există o boală maraton, aceasta este cancerul. Ai nevoie de multă perseverență să treci linia de sosire în lupta cu viața.

Pe 4 Octombrie am ales să susțin lupta împotriva celei mai grele boli – cancerul și pe cei mai lipsiți de mijloace pentru a duce o astfel de luptă – copiii.

Copiii internați la Institutul Oncologic Fundeni sunt primii copii atinși de această maladie cu care am intrat în contact. Nu ai cum să rămâi indiferent în fața suferinței procovocate de cancer a acestor trupuri plăpânde, așa că am ales ca misiunea P.A.VE.L. să fie și misiunea mea la Maratonul Inernațional București 2015!

P.A.VE.L. (Primind Ajutor Viața este Luminoasă) este asociația care luptă pentru a oferi o șansă în plus copiilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Toate fondurile din donații vor merge la Dorin Cravcenco, un tânăr remarcabil, care duce o luptă puternică pentru supraviețuire!

Dorin are 16 ani și este absolvent de clasa a X-a. El provine dintr-o familie simplă, de oameni de la țară – Sat Modreni (Comuna Valea Sălciei, Județul Buzău). Oamenii locului trăiesc din agricultura de subzistență și din ajutoarele sociale.

Dorin s-a îmbolnăvit grav în luna Noiembrie 2014, fiind diagnosticat cu o formă de cancer, angiosarcom pelvin, cu determinari secundare osoase. În luna Mai 2015 s-a încercat fără succes o operație de eliminare mase tumorale, fiind situate foarte aproape de  organele vitale. S-a trecut la un tratament citostatic complementar. Dorin, alături de noi, speră în minunile pe care Dumnezeu le face pentru mulți oameni .

Dorin urmează o școală cu profil tehnologic, unde învață să fie tehnician responsabil de calitatea produselor alimentare realizate în fabrici. Dorin posedă nenumărate  cunoștințe legate de compoziția alimentelor, trăind cu speranța că va lucra în viitor într-o fabrică de produse alimentare, poate o fabrică de pâine. Dorin este pasionat de calculator și, ca orice tânăr, este interesat de jocuri, muzică și filme.

Te invit la un moment de reflecție, urmat de unul de acțiune: dacă propriul tău copil s-ar îmbolnăvi de cancer, cât sprijin ți-ar fi necesar? Fii schimbarea de care ai avea nevoie și alege să oferi celor aflați într-adevăr în fața uneia din cele mai mari confruntări!

Ajută-l pe Dorin să treacă linia de sosire în lupta pentru viață!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

8 Donații

19 Dec 2017
Sanatate! Sa treci linia de sosire!
04 Oct 2015
02 Oct 2015
Multumesc mult pentru tot Eliza . Mult succes la maraton! Iti tin pumnii.
02 Oct 2015
02 Oct 2015
Ii doresc multa sanatate acestui copil minunat si sa il ajute Dumnezeu sa invinga aceasta boala grea!
01 Oct 2015
Sanatate!
01 Oct 2015
30 Sep 2015
Eliza Nițescu : Asociația P.A.V.E.L.
DORIN VREA O MINUNE ÎN VIAȚA LUI!