Gabi Babau - Asociația P.A.V.E.L.

Cel mai frumos cadou de ziua mea :)

25 RON Donatii stranse
5% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna!

Anul acesta, 2020, doresc sa daruiesc ziua mea unui copil! ....

Daca ma cunosti sau nu, te rog doneaza pana in 27 ianuarie (ziua mea) banuti pentru a organiza o petrecere de ziua unui copil bolnav de cancer aflat in tratament la Institutul Oncologic București șau Institutul Clinic Fundeni.

Din cauza internărilor și tratamentelor, mulți copii ajung să își petreacă ziua de naștere sau ziua onomastică în spital.

Cu banutii stransi, asociația PAVEL se va ocupa de organizarea acestui eveniment, cu tort, confetti, decorațiuni de petrecere, muzică, antren și un cadou simbolic. Pe scurt: o petrecere de neuitat!

Te rog ajuta-i sa uite, macar pentru 1 ora de necazul lor si doneaza cat te lasa inima!

Multumesc din suflet,

Gabi Babau


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

E ZIUA MEA!

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

1 Donatii

Anonymous

25 RON
donatia mea...
05 Jan 2020