Cel mai frumos cadou de ziua mea :)

 

Gabi Babau Asociația P.A.V.E.L.

5% Complete
25 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna!

Anul acesta, 2020, doresc sa daruiesc ziua mea unui copil! ....

Daca ma cunosti sau nu, te rog doneaza pana in 27 ianuarie (ziua mea) banuti pentru a organiza o petrecere de ziua unui copil bolnav de cancer aflat in tratament la Institutul Oncologic București șau Institutul Clinic Fundeni.

Din cauza internărilor și tratamentelor, mulți copii ajung să își petreacă ziua de naștere sau ziua onomastică în spital.

Cu banutii stransi, asociația PAVEL se va ocupa de organizarea acestui eveniment, cu tort, confetti, decorațiuni de petrecere, muzică, antren și un cadou simbolic. Pe scurt: o petrecere de neuitat!

Te rog ajuta-i sa uite, macar pentru 1 ora de necazul lor si doneaza cat te lasa inima!

Multumesc din suflet,

Gabi Babau


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

SUSŢIN PROIECTUL

E ZIUA MEA!

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

Anonymous

25 RON
donatia mea...
05 Jan 2020