Cel mai frumos cadou de ziua mea!

 

Rebecca Stuparu Asociația P.A.V.E.L.

20% Complete
100 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Proiectul "E ZIUA MEA!"

Anul trecut am petrecut aproximativ lunar o saptamana in spital. Cu totii stim ca nu este locul in care vii cu drag, insa noi putem schimba asta chiar si pentru cateva ore oferind un zambet de bucurie unui copil! 

Din cauza internărilor și tratamentelor, mulți copii ajung să își petreacă ziua de naștere sau ziua onomastică în spital. Unul dintre obiectivele Asociației PAVEL este acela de a crea copiilor care luptă pentru sănătatea lor, condiții similare în mediul de spital cu cele pe care le au acasă atunci când petrec timpul cu propria familie sau cu prietenii. Astfel, vrem ca această zi a dărniciei să devină simbolul celui mai frumos cadou, oferit în cea mai frumoasă zi: o petrecere de ziua de naștere sau cea onomastică.

Am estimat un buget de aproximativ 500 de lei pentru fiecare petrecere. Lunar, în mediul de spital unde Asociația PAVEL își desfășoară activitatea (Institutul Oncologic București și Institutul Clinic Fundeni), își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în medie 5 copii. Cu ajutorul tău și al celorlalți sponsori, ne dorim să organizăm anual 60 astfel de petreceri, la care cu siguranță vor participa minim 300 de invitați în total.

In acest an vreau sa daruiesc ziua mea de nastere pentru organizarea unui astfel de eveniment.

Va multumesc! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

SUSŢIN PROIECTUL

E ZIUA MEA!

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

1 Donații

La multi ani! :)
05 Jan 2020