Rux Stoica - Asociația P.A.V.E.L.

My B-Day wishlist

250 RON Donatii stranse
50% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu-mi lua cadou, nu-ti fac cinste :D

Hai sa folosim banii pentru cei care chiar au nevoie de ajutor

Anul acesta sustin echipa celor de la Asociația P.A.V.E.L pentru ca ei sa poata fi alături in continuare de omuleții ce luptă împotriva cancerului.

Chiar daca aveai de gand sa-mi iei un cadou sau nu :) - iti propun redirectionarea /alocarea unei sume de bani in contul Asociatiei P.A.V.E.L

Detalii despre organizatie si proiectele lor aici si aici

Multumesc

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

La multi ani frumoși! :)
25 Oct 2019

Anonymous

100 RON
11 Oct 2019

Stoica Jr.

50 RON
11 Oct 2019

Mirabela Radu

50 RON
La multi ani minunati, Rux!
11 Oct 2019