Colindam pentru copiii de la PAVEL

 

Andrei Chirtoc Asociația P.A.V.E.L.

100% Complete
5,200 RON
Sumă strânsă
1,300 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Crăciunul înseamnă BUCURIE. Și, mai mult decât atât, înseamnă BUCURIE împărtășită. 

Pe 6 Decembrie la Biserica Rusă din București (zona Universitate) la ora 19.00 vă invităm să împărtășim împreună bucuria de a dărui.

Noi vă dăruim o parte din noi prin pasiunea noastră pentru muzica corală încercând să vă aducem aminte că, întâi de toate, suntem ființe care se împlinesc prin dăruire. În schimb vă îndemnăm să dăruiți o clipă de bucurie copiilor care suferă de cancer și alte afecțiuni pentru care încă nu s-a găsit leac, aflați în grija Asociației PAVEL. Puteți face asta foarte simplu, făcând o donație prin plată online cu cardul direct aici, pe pagina noastra de pe Galantom. 

Banii strânși îi vor ajuta pe prietenii de la PAVEL să organizeze la vară tabere pentru copiii pe care îi îngrijesc. Cei mai mulți dintrei copii de acolo văd pentru prima dată muntele sau marea prin intermediul acestor tabere.

Ca să vă introducem puțin în atmosferă, dar și să vă mulțumim pentru generozitate, vă colindăm online, pâna ne vedem :) - ascultă aici

Și nu uitați: orice v-ar spune oamenii mari, Moș Craciun există!!! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotgrafie, desen, muzică...) care doresc să facă la fel.  Așa ne-

 

8 Donații

Mulțumim companiei MILLWARD BROWN si Simonei Moisescu pentru ca sunt alături de noi!
24 Dec 2014
Felicitari pentru Concerul de Colinde!
14 Dec 2014
Sarbatori Fericite! :)
12 Dec 2014
Ceva frumos. Ceva deosebit
12 Dec 2014
Vă mulțumim că împărtășiți bucurie alaturi de noi!!!
08 Dec 2014
Sa impartasim impreuna un moment frumos de sarbatori! :)
06 Dec 2014
05 Dec 2014
Abia astept sa va aud!!!! si sa va vad.. :)))
04 Dec 2014
Andrei Chirtoc : Asociația P.A.V.E.L.
Colindam pentru copiii de la PAVEL