Alina Sarba - Asociația P.A.V.E.L.

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru fiecare dintre noi exista o zi speciala! E ziua in care ne bucuram de tot ceea ce avem si sarbatorim cu tort, conffeti si cadouri. Anul acesta de ziua mea 13 iulie, ii invit pe toti prietenii mei sa transforme  orice floare, cadou s-au gandit sa imi daruiasca ii rog sa o transforme in donatii in contul Asociatie Pavel, cea care are grija ca ziua de nastere a copiilor diagnosticati cu cancer sa fie cea mai frumoasa din viata lor..... O mana de ajutor acolo ma bucura mai mult decat orice altceva. Va invit la o donatie cat de simpla, cat o floare!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

E ZIUA MEA!

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!