Ionela Alexandra - Asociația P.A.V.E.L.

Cel mai frumos cadou de ziua mea

375 RON Donatii stranse
37.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Casa parintilor PAVEL

Casa părinţilor este unul dintre primele proiecte iniţiate de Asociaţia PAVEL, funcţionând  continuu din 1998 şi până în prezent. Prin el se oferă găzduire gratuită copiilor şi părinţilor cu copii bolnavi de cancer veniţi din provincie la tratament în Bucureşti.

4 Donatii

La mulți ani Ioana!!! Foarte frumos gestul tău ca și al Andreei. La ea nu am apucat sa donez și mi am promis ca următoarea data chiar dacă nu am sa o fac la timp ,oricum sa donez.Asa ca iată - ma
24 Jun 2019
La mult ani fericiti si sanatosi!
23 Jun 2019
La multi ani plini de bucurii si impliniri!!!
22 Jun 2019

Andreea Rauta

100 RON
La mulți ani cu sănătate și bucurii alături de noi! Te iubim! Bunatatea sa iti fie rasplatita inzecit!
22 Jun 2019