Florina Stancu - Asociația P.A.V.E.L.

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,610 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze în care cred. 

Cred că energia cu care se încarcă un copil fericit este ingredientul esențial în vindecarea oricărei afecțiuni. Și cred că, organizând o petrecere pentru un copil bolnav de cancer, aducem fericire nu doar sărbătoritului, dar și celorlalți copii, aflați în aceeași situație. Și nu le aducem doar bucuria momentului, ci și speranța. Încrederea că nu sunt singuri.

Sunt oameni care par, uneori, in situații fără ieșire. Cu toate acestea, stă în puterea noastră să dăm speranță. Oferind, fără a aștepta nimic în schimb. Dăruind din binele nostru.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

E ZIUA MEA!

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 

6 Donatii

echipa Brexton

430 RON
La multi ani! Iti dorim sa ai parte doar de bucurii si impliniri. Pentru noi esti o inspiratie si un model de urmat. Iti multumim ca te avem alaturi :)
21 Mar 2019
20 Mar 2019

Anonymous

300 RON
Fie ca inițiativa ta să întâlnească așteptările celor pe care ai decis să îi ajuți în cel mai frumos mod! Le urăm micuților petreceri de neuitat și LA MULȚI ANI!
20 Mar 2019
La multi ani! Sa faci sa fie bine :)
19 Mar 2019
Cadou
18 Mar 2019

Anonymous

300 RON
”Toți care-au fost meritau să fie și nimeni nu poate lua locul nimănui" (Marin Sorescu)
12 Mar 2019