Cel mai frumos cadou de ziua mea e un cadou pentru altcineva!

 

Andrada-Elena Badica Asociația P.A.V.E.L.

82.666666666667% Complete
620 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Se întâmplă să mă fi născut chiar de Moș Nicolae, sărbătoare așteptată de mulți copii nerăbdători să vadă ce vor găsi în ghetuțe. Din păcate, nu toți își petrec această sărbătoare acasă, în așteptarea cadourilor. Unii dintre ei se află în spitale, primind tratamente costisitoare ce își lasă amprenta atât fizic cât și psihic asupra lor. Alții, sunt fericiți că au scăpat și își doresc doar sănătate.

Indiferent dacă e vorba despre un copil care suferă în prezent de boli oncologice sau dacă e vorba de un copil ce s-a vindecat, Asociația P.A.V.E.L. organizează anual tabere și excursii la munte și la mare. În fiecare tabăra participa în jur de 30 persoane (copiii bolnavi şi fraţi ai acestora, părinţi, minim un asistent medical şi adulţi însoţitori).Bugetul anual pentru funcţionarea acestui proiect vizează acoperirea costurilor necesare pentru deplasare, masă, cazare şi activităţi distractive /excursii, vizitarea unor muzee, monumente).

Anul acesta îmi doresc ca ziua mea de naștere să fie un motiv de fericire pentru (și) mai multe persoane, așa că îmi rog prietenii să sară peste cadoul pentru mine și să le ofere acelor copii o experiență de neuitat. 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

PS. Orice sumă, cât de mică, poate avea un impact mare în viețile lor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

11 Donații

MT

50 RON
08 Dec 2018
La mulți ani!
04 Dec 2018

T.F.

50 RON
04 Dec 2018
La multi ani!
04 Dec 2018

P

50 RON
04 Dec 2018

T

100 RON
04 Dec 2018

Anonymous

57 RON
04 Dec 2018

Anonymous

50 RON
28 Nov 2018

Anonymous

20 RON
27 Nov 2018

Anonymous

30 RON
27 Nov 2018

Anonymous

13 RON
26 Nov 2018
Andrada-Elena Badica : Asociația P.A.V.E.L.
Cel mai frumos cadou de ziua mea e un cadou pentru altcineva!