Dragoș câștigă maratonul împotriva cancerului!

 

Claudiu Belețoiu Asociația P.A.V.E.L.

40.25% Complete
805 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații

Dacă există o boală maraton, aceasta este cancerul. Ai nevoie de multă perseverență să treci linia de sosire în lupta cu viața.

Pe 16 August particip la unul dintre cele mai dificile maratoane montane din Europa și am ales ca în această competiție să port cu mine cauza unui copil al cărui viitor depinde de implicarea noastră.

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-oluptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, vreme de peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital. Diagnosticul grav (meduloblastom de fosa craniana posterioara, adică hidrocefalie internă) a făcut ca el să sufere deja 2 operații craniene până acum, urmând și tratamente cu citostatice și radioterapie (la Institutul Oncologic Fundeni și în Debrețin, Ungaria).

Numeroasele intervenții medicale au făcut ca Dragoș să aibă grave dificultăți motorii și de comunicare. Cu alte cuvinte, abilitățile lui de a vorbi și a se mișca sunt în prezent grav afectate și are maximă nevoie de recuperare, fără aceasta, toate intervențiile de până în prezent fiind sacrificii inutile.Din păcate, toate fondurile familiei s-au epuizat și au nevoie urgentă de susținerea noastră, a celor care avem o situație mai bună.

Dragoș are nevoie de tine pentru a se bucura în sfârșit de copilărie, ca orice băiat de vârsta lui.

Ajută-l pe Dragoș să înceapă să fie copil! Ajută-l să învețe ce înseamnă joaca, bucuria, ce înseamnă să mergi, să te ridici, să pășești spre brațele deschise ale celor dragi și să poți spune cu vocea ta un mulțumesc și un te iubesc!

Împreună putem strânge minim 2.000 de lei! Evenimentul în cadrul căruia alerg se numește 2 x 2 race, se aleargă numai la altitudinea de peste 2.000 de metri și este cursa regină a maratonului montan din România, în cadrul ei atingându-se cele mai înalte 2 vârfuri din țara noastră, Moldoveanu și Negoiu.

Toate fondurile din donații vor merge către Asociația P.A.V.E.L. (specializată în proiecte medicale și educaționale pentru copiii bolnavi de cancer).

P.A.VE.L. (Primind Ajutor Viața este Luminoasă) este asociația care luptă pentru a oferi o șansă în plus copiilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Te invit la un moment de reflecție, urmat de unul de acțiune: dacă propriul tău copil s-ar îmbolnăvi de cancer, cât sprijin ți-ar fi necesar? Gândește-te: Dragoș ar fi putut fi copilul tău!

Fii schimbarea de care ai avea nevoie și alege să oferi celor aflați într-adevăr în fața uneia din cele mai mari confruntări! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital.

 

2X2 RACE este un concurs sub forma unei curse de anduranţa şi se desfăşoară în perioada 16-17 august 2014 (sâmbăta şi duminică). La start vor lua parte echipe formate din 2 membri, precum şi clasa Elită unde concurenţii vor putea alerga singuri (pe baza unui CV). Echipele vor trebui să parcurgă un traseu care se va intitula 2X2, X1 sau X2, în funcţie de cursa pentru care se optea

 

5 Donații

Anonymous

450 RON
28 Jul 2017
10 Mar 2017
Succes!
12 Aug 2014
Succes la maraton si felicitari pentru initiativa, implicare si constientizarea dificultatilor din lumea in care traim. Contributia este binele suprem! Multumesc frumos pentru ca mi-ai oferit ocazia sa fac un bine.
11 Aug 2014
Sanatate!
05 Aug 2014