Carmen Sandu - Asociația P.A.V.E.L.

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,055 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor! 

Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie. Sunt foarte multi copii bolnavi de cancer, din păcate, si tratamentul cu citostatice este unul dificil pentru venele lor micute. De aceea, imi doresc sa daruiesc ziua mea de nastere asociatiei P.A.V.E.L, in vederea achizitionarii unei camere implantabile pentru tratamentul cu citostatice la copii. Astfel, un copil bolnav de cancer va beneficia de aceasta camera implantabila si nu va mai suferi atat de mult pe parcursul tratamentului intravenos.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Va multumesc tuturor pentru ca existati in viata mea si mi-o infrumusetati in fiecare zi!

Cu drag,

Carmen 

P.S.: Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata. Mai multe despre camerele implantabile accesand link-ul http://magazin-bbraun.ro/content/10-ce-sunt-camerele-implantabile-celsite 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Camere implantabile pentru copiii ingrijiti de Asociatia P.A.V.E.L.

Tratamentul intravenos cu citostatice la copii le provoaca des leziuni ale venelor, mai ales ca venele lor sunt foarte mici. 

5 Donatii

Eugen Sandu

200 RON
La multi ani! Si noi te iubim!
01 Jul 2017

Madi C

75 RON
30 Jun 2017
La Multi Ani fericiti si impliniti, din partea colegilor Delamode Romania ! Iti multumim ca ne-ai dat ocazia sa fim parte a acestei initiative frumoase si generoase !
29 Jun 2017

Ea

100 RON
❤️
24 Jun 2017
24 Jun 2017