Alergăm după zâmbete de copii

 

Andrei Chirtoc Asociația P.A.V.E.L.

100% Complete
1,565 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
18
Donații
Vreau să fac o donaţie!

S-a demonstrat deja, de ceva vreme şi de către alţi cercetători decât cei britanici, că râsul este terapeutic.   

Dacă poza noastră ţi-a descreţit fruntea, te-a făcut să zâmbeşti sau să razi înfundat ca să nu îţi deranjezi colegii de la birou, ajută-ne să putem oferi un zâmbet şi speranţă copiilor care suferă de cancer îngrijiţi de Asociaţia PAVEL. Ajută-ne să împărtăşim bucuria noastră de a alerga şi de a face împreună o faptă bună cu cei care au nevoie de sprijinul nostru.  

În fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament cu citostatice, pentru vindecarea de cancer sau pentru cei care au încheiat aceste cure, Asociaţia PAVEL organizează patru tabere la munte şi la mare.  

În tabere participă în jur de 30 persoane: copiii bolnavi şi fraţii acestora, părinţii şi un asistent medical.  

Noi (Constantin, Cătălin, Ionuț și Andrei) alergăm la Semimaratonul Bucureşti pe 18 Mai şi ne-am propus să strângem, cu ajutorul vostru, 1000 RON, sumă care poate acoperi cheltuielile de transport, cazare şi masă pentru 2 copii într-o tabără de o săptămână la munte sau la mare.  

Împreună putem să le descreţim frunţile copiilor îngrijiţi de Asociaţia PAVEL, să îi ajutăm să uite pentru câteva clipe de suferinţă, să zâmbească şi, de ce, nu să râdă cu pofta.  

Îţi mulţumim din suflet pentru fiecare donaţie şi pentru fiecare zâmbet!

____

Vă mulțumim foarte mult pentru susținere. Motivația cauzei și sprijinul vostru ne-au ajutat sa obținem un onorabil loc 46 din 300 de echipa care au terminat cursa, cu un timp de 1:48h. Pentru noi este un rezultat foarte bun, având în vedere ca nu ne-am antrenat :). Am adaugat la profil și câteva poze de la eveniment. 

Ne bucurăm din suflet să vă avem prieteni!

Echipa "Alergăm după zâmbete" adică Constantin, Ionut, Andrei și Cătălin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 18 Mai 2014, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

18 Donații

Bravo baieti, ma scuzati de intarziere :D Felicitari si la mai multe! :*
20 May 2014
19 May 2014
55 RON
17 May 2014
16 May 2014
Ai nostri ca brazii!!
16 May 2014
Andrei, super initiativa! Felicitari si tie si Ramonei si colegilor tai de stafeta! Sa ne vedem cu bine duminica dimineata! Ciao, A.
16 May 2014
Pentru un zambet de copil...
16 May 2014
Sa aveti o alergare frumoasa!
15 May 2014
Va felicit pentru initiativa. Mi-a placut mult mesajul lui Ionut de la facebook. Mult succes, sa strangeti cel putin suma pe care v-ati propus-o pentru a-i ajuta pe acesti copii sa se bucure cat mai mult de copilarie.
15 May 2014
15 May 2014
Spor de viteza!
14 May 2014
Hai echipa Plumbuita! :)
14 May 2014
14 May 2014
14 May 2014
14 May 2014
Felicitari pentru initiativa si implicare. Exista multe cauze si multe cazuri care au nevoie de sprijin si ma bucur sa vad ca exista si oamenii care isi aduc contributia. Va felicit baieti si sper ca va atingeti tinta propusa si chiar sa o depasiti. Acesti copii merita din plin
14 May 2014
Du-te tare :)
14 May 2014
14 May 2014
Andrei Chirtoc : Asociația P.A.V.E.L.
Alergăm după zâmbete de copii