Madalina Macovei - Asociația P.A.V.E.L.

Dragoș câștigă maratonul împotriva cancerului!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce poate fi mai dureros pentru un părinte decât să-și vadă copilul suferind?

Dragoș este un copil extraordinar care se află într-o luptă cumplită împotriva cancerului. Deși are numai 8 ani, acesta s-a confruntat numai cu traiul în spital de la vârsta de 3 ani.

Numeroasele intervenții medicale au făcut ca Dragoș să aibă grave dificultăți motorii și de comunicare. Cu alte cuvinte, abilitățile lui de a vorbi și a se mișca sunt în prezent grav afectate și are maximă nevoie de recuperare, fără aceasta, toate intervențiile de până în prezent fiind sacrificii inutile. Din păcate, toate fondurile familiei necesare pentru a continua tratamentul lui Dragoș s-au epuizat și au nevoie urgentă de susținerea noastră, a celor care avem o situație mai bună.

Dragoș are nevoie de noi pentru a se bucura de copilărie! Ajută-l să învețe ce înseamnă joaca, bucuria, ce înseamnă să mergi, să te ridici, să pășești spre brațele deschise ale celor dragi și să poți spune cu vocea ta un mulțumesc și un te iubesc! 

 

Orice donație îl poate ajuta pe Dragoș să câștige lupta împotriva cancerului!

 

Mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Ajută-l pe Dragoș să treacă linia de sosire în lupta pentru viață!

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital.

 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!