Claudiu Belețoiu - Asociația P.A.V.E.L.

Am un prieten pe care vreau să îl văd crescând!

1,050 RON Donatii stranse
100% Complete
900 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dacă există o boală maraton, aceasta este cancerul. Ai nevoie de multă perseverență să treci linia de sosire în lupta cu viața.

Pe 15 Iulie particip la Maraton 7500 (proba de Elită), unul dintre cele mai dificile ultramaratoane montane din Europa, cotat de altfel ca fiind și cel mai dificil ultramaraton pe echipe din România. Am ales ca în această competiție să port cu mine cauza unui copil al cărui viitor depinde de implicarea noastră.

Dragoș Condescu este un băiețel extraordinar, aflat într-oluptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 8 ani, de la vârsta de 3 ani Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital. Diagnosticul grav (meduloblastom de fosa craniana posterioara, adică hidrocefalie internă) a făcut ca el să sufere deja mai multe operații craniene până acum, urmând și tratamente cu citostatice și radioterapie (la Institutul Oncologic Fundeni și în Debrețin, Ungaria).

Numeroasele intervenții medicale au făcut ca Dragoș să aibă grave dificultăți motorii și de comunicare. Cu alte cuvinte, abilitățile lui de a vorbi și a se mișca sunt în prezent grav afectate și are maximă nevoie de recuperare, fără aceasta, toate intervențiile de până în prezent fiind sacrificii inutile. Din păcate, toate fondurile familiei s-au epuizat și au nevoie urgentă de susținerea noastră, a celor care avem o situație mai bună.

Dragoș are nevoie de tine pentru a se bucura în sfârșit de copilărie, ca orice băiat de vârsta lui.

Ajută-l pe Dragoș să înceapă să fie copil! Ajută-l să învețe ce înseamnă joaca, bucuria, ce înseamnă să mergi, să te ridici, să pășești spre brațele deschise ale celor dragi și să poți spune cu vocea ta un mulțumesc și un te iubesc!

Împreună putem strânge minim 900 de lei! Cursa în cadrul căreia alerg are o lungime de 90 de km și cu 10 lei poți cumpăra 1 km pentru a susține cauza lui Dragoș!

Toate fondurile din donații vor merge către Dragoș Condescu, prin intermediul Asociației P.A.V.E.L. (specializată în proiecte medicale și educaționale pentru copiii bolnavi de cancer).

DESPRE ASOCIAȚIA P.A.V.E.L.
P.A.VE.L. (Primind Ajutor Viața este Luminoasă) este Asociația care luptă pentru a oferi o șansă în plus copiilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Te invit la un moment de reflecție, urmat de unul de acțiune: dacă propriul tău copil s-ar îmbolnăvi de cancer, cât sprijin ți-ar fi necesar? Gândește-te: Dragoș ar fi putut fi copilul tău!

Devino tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

DESPRE MARATHON 7500
Marathon 7500 este cel mai greu ultramaraton pe echipe din România și presupune parcurgerea traseelor marcate din Munții Bucegi, cu o diferență de nivel pozitivă de aproximativ 7500 de metri și cu o lungime de aproximativ 90 de km, într-un timp limită de 35 de ore, alături de un coechipier.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Ajută-l pe Dragoș să treacă linia de sosire în lupta pentru viață!

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital.

 

Maraton 7500 ~ 2016

Clubul Pentru Protecția Naturii și Turism Brașov (CPNT) organizează, în perioada 14-17 Iulie 2016, a VIII-a ediție a Marathon 7500 – o competiție care presupune parcurgerea unui traseu marcat

7 Donatii

Felicitari pentru concurs si cauza !
16 Jul 2016
Felicitari pentru initiativa!
16 Jul 2016
100 RON
16 Jul 2016
Tot mai sus și tot mai departe, dragă Claudiu! Dragoș, multă sănătate... să ai cea mai frumoasă copilărie!
16 Jul 2016
15 Jul 2016

Anonymous

50 RON
14 Jul 2016
XOXOXO
14 Jul 2016