Camera lui Andrei...

 

Claudiu Belețoiu Asociația P.A.V.E.L.

13% Complete
130 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dacă există o boală maraton, aceasta este cancerul. Ai nevoie de multă perseverență să treci linia de sosire în lupta cu viața.

Pe 15 Maivoi alerga o cursă de semi maraton la București și am ales să susțin lupta împotriva celei mai grele boli – cancerul și pe cei mai lipsiți de mijloace pentru a duce o astfel de luptă – copiii.

Copiii internați la Institutul Oncologic Fundeni sunt primii copii atinși de această maladie cu care am intrat în contact. Nu ai cum să rămâi indiferent în fața suferinței procovocate de cancer a acestor trupuri plăpânde, așa că am ales ca misiunea P.A.VE.L. să fie și misiunea mea la Maratonul Inernațional București 2015!

P.A.VE.L. (Primind Ajutor Viața este Luminoasă) este asociația care luptă pentru a oferi o șansă în plus copiilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Toate fondurile din donații vor merge la Andrei Marsavela, un copilaș încercat, care duce o luptă puternică pentru supraviețuire!

Andrei are 2 ani și este din Județul Brașov, localitatea Săcele. Deși are o vârstă extrem de fragedă, micuțul este diagnosticat cu cancer, diagnosticul exact al medicilor fiind tumoră parieto - occipitala stângă și epilepsie simptomatică. Andrei a fost operat și în prezent urmează tratament citostatic, având nevoie de o cameră implantabilă pentru chimioterapie, pentru a fi mai ușor să i se administreze tratamentul (este vorba de o cameră de 4.5 Fr cu rezervor baby port, al cărei cost este de aproximativ 800 de lei).

Băiețelul provine dintr-o familie monoparentală, mama fiind casnică și suferindă de epilepsie. Tatăl a plecat în străinătate și nu s-a mai întors la familie. Andrei mai are încă un frate, iar locuința copilului este de fapt o singură cameră unde stau 4 persoane (cei 2 copii, mama și bunica).

Nevoile familiei sunt:

- alimente sănătoase /de bază

- lapte praf

- produse de igienă

- pamperși

Împreună putem să strângem bani pentru camera implantabilă pentru chimioterapie de care are nevoie Andrei și pentru a oferi familiei un sprijin măcar de subzistență!

Ajută-l pe Andrei și familia lui să treacă linia de sosire în lupta cu această boală marton care face atât de multe victime și nu ține cont de vârstă atunci când se instalează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Tratamentul intravenos cu citostatice la copii le provoaca des leziuni ale venelor, mai ales ca venele lor sunt foarte mici. 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

2 Donații

Nicolae Ciprian

100 RON
05 May 2016
05 May 2016
Claudiu Belețoiu : Asociația P.A.V.E.L.
Camera lui Andrei...