Catalin Popa - Asociația P.A.V.E.L.

MARIUS VREA SĂ SE JOACE... CÂT E ZIUA DE LUNGĂ!

130 RON Donatii stranse
13% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu sunt Cătălin și particip la maraton deoarece vreau să-mi depășesc limitele. Am început să alerg alături de SPEAKERS CLUB Runners. Ei sunt cei care m-au inspirat și mi-au dat încredere că se poate. Drept urmare, mi-am stabilit un target și pentru anul viitor- Ironman de ziua mea, pe 1 Mai.

Le sunt recunoscător campionilor care m-au inspirat și îmi doresc să dau și eu ștafeta mai departe- să-i inspir pe alții prin propriul exemplu, fie că înseamnă să alerge, fie că înseamnă implicarea în a-i ajuta pe cei aflați la nevoie!

Pentru primul meu maraton eu am ales să îl sprijin pe Marius, despre care puteți afla mai multe citind povestea lui.
Marius are 8 ani și tocmai a început clasa a II-a. Părinții lui locuiesc în Comuna Ștefan cel Mare, județul Călărași și mai au o fetiță de 13 ani, care este elevă în clasa VI-a.

Marius a fost diagnosticat cu tumoră craniană în Decembrie 2013 și operat pentru extragere rest tumoral în 2014. În 2015, datorită complicațiilor apărute, a fost transferat la Institutul Oncologic, unde a început un nou tratament chimioteraputic.

Se pare că tratamentul are efecte pozitive și copilul a reînceput să meargă cu sprijinul unui adult și să facă exerciții de recuperare motorie cu spercialiști kinetoterapuți atât la domciliu, cât mai ales în spital.

Lui Marius îi plac desenele animate și jocurile. Ar vrea să se joace toată ziua dacă s-ar putea­­ :).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Catalin Popa

75 RON
02 Oct 2015

Claudia Samoilescu

25 RON
Felicitari Catalin pentru ceea ce faci. Iti doresc sa indeplinesti visele acestui minunat copil.
02 Oct 2015

Mihaela Ioneci

30 RON
20 Sep 2015