Ziua mea este şi ziua lor

 

Daniel Tănase Asociația P.A.V.E.L.

100% Complete
780 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
13
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În fiecare zi, după ce deschidem ochii, avem două posibilităţi: să alegem să fim fericiţi sau să alegem să fim foarte fericiţi. Fiecare zi este, însă, diferită în felul ei, pentru că diferă şi contextul în care ea îşi găseşte loc în calendarul vieţii noastre.

Ziua de naştere este, pentru fiecare din noi, un prilej de celebrare a vieţii, de bucurie, de încântare şi de sărbătoare. Alegem atunci să o petrecem, poate, altfel faţă de alte zile.

Pentru copiii bolnavi de cancer de la Fundeni, aflaţi sub îngrijirea celor de la Asociaţia PAVEL, alegerea pe care noi o facem în fiecare zi nu este valabilă. Pentru ei, fiecare zi care vine este specială, iar ziua de naştere nu este cu nimic deosebită de celelalte zile, pentru că ei se bucură şi sunt fericiţi oricum, doar pentru faptul că mai trăiesc încă o zi.

26 august este data din calendar, care marchează ziua mea de naştere, iar începând din acest an am hotărât să o sărbătoresc altfel. Voi alerga un număr de kilometri egal cu vârsta pe care o împlinesc şi am de gând să fac asta toată viaţa de acum încolo.

Evenimentul este public şi poţi participa şi tu aici: https://www.facebook.com/events/869437323110429/

În acelaşi spirit, ştiu că sunt multe persoane dragi care se gândesc la mine, la ce să-mi cumpere sau cu ce să mă surprindă şi, pe voi, vă rog anul acesta, în urma dorinţei mele, să alocaţi fondurile pentru ziua mea într-o altă direcţie, şi anume pentru copiii care au nevoie.

Vă mulţumesc, vă sunt recunoscător şi vă iubesc!

Cu drag,
Daniel


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

SUSŢIN PROIECTUL

Scoala de spital

Un raspuns concret pentru intampinarea nevoilor educationale ale acestor copii, adolescenti sau tineri, care sunt inscrisi in invatamantul de masa sau care au abandonat scoala, temporar sau definitiv, exista doar in 4 spitale din Romania: doua programe in Bucuresti, implementate de doua asociatii neguvernamentale, si doua programe de educatie inclusiva si care au fost preluate ca model de autoritatile responsabile pentru educatie din anul 2015.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

13 Donații

100 RON
Succes!!!
26 Aug 2015
La multi ani si felicitari pentru initiativa! :)
21 Aug 2015
La multi ani!
21 Aug 2015
La Mulţi Ani şi un mic ajutor pentru cei care au nevoie de la un prieten bun. Mulţumesc!
21 Aug 2015
La Mulţi Ani mie şi mulţumesc răţuştii mele norocoase :)
18 Aug 2015
La mulți ani, Daniel! Te iubim și îți mulțumim că ești alături de noi! Semnat, clanul Kelerman :)
15 Aug 2015
14 Aug 2015
La multi ani! Felicitari pentru initiativa frumoasa si sa ai multi prieteni alaturi in alergarea de ziua ta si nu numai atunci!
14 Aug 2015
Iti urez La multi ani! de azi. Admir initiatia ta si voi incerca sa-ti fiu alaturi cat mai multi km din cei 36 :) liviu
13 Aug 2015
La multi ani si felicitari pentru initiativa!
13 Aug 2015
La mulți ani, om cu suflet mare! Rază cu rază, lumea aceasta va deveni un loc mai bun. Mulțumesc pentru tot și mă simt privilegiată că te cunosc!
06 Aug 2015
La multi ani!!
03 Aug 2015
27 Jul 2015
Daniel Tănase : Asociația P.A.V.E.L.
Ziua mea este şi ziua lor