La înălțime pentru copiii bolnavi de cancer!

 

Alexandru Kelerman Asociația P.A.V.E.L.

63% Complete
1,260 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
19
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Între 17 și 18Iulie vom participa la maraton 7500, proba de elită, o cursă de 90 de km, ce are termenul limită 35 de ore.

Ne dorim ca participarea noastră la acest ultramaraton să aibă și o componentă umanitară, de aceea am ales ca prin intermediul participării la această competiție să îi ajutăm și pe cei care au nu își permit să plece într-o tabără. I-am ales pe copiii bolnavi de cancer de la Fundeni pentru că prin intermediul Asociației PAVEL, au marea șansă de a vizita în această vară litoralul românesc sau stațiunile montane din țara noastră.

Împreună ne propunem să strângem minim 2.000 de lei!

De ce această sumă?

Pentru că o săptămână de tabără pentru un copil bolnav de cancer care are nevoi speciale, inclusiv însoțitori specializați în îngrijirea pacienților diagnosticați cu cancer, este estimată la aproximativ 1.000 de lei. Noi ne dorim să putem ajuta fiecare dintre noi măcar 1 copil să plece în tabără.

Despre proiectul "Tabere și excursii pentru copiii și tinerii cu boli oncologice și supraviețuitori"

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

În fiecare tabără participă în jur de 30 persoane (copiii bolnavi şi fraţi ai acestora, părinţi, minim un asistent medical şi adulţi însoţitori).

Bugetul anual pentru funcţionarea acestui proiect vizează acoperirea costurilor necesare pentru deplasare, masă, cazare şi activităţi distractive /excursii, vizitarea unor muzee, monumente).

De ce să donezi?

Taberele sunt organizate pentru a oferi copiilor posibilitatea să se refacă după lungile perioade de spitalizare, să-şi dezvolte abilităţile emoţionale şi sociale şi să viziteze locuri pitoreşti.

Sunt foarte multe familii care nu mai au resurse și pentru a le oferi copiilor lor momentele de recreere care le-ar împlini copilăria.

Pentru aceste familii, puținele resurse financiare se duc în întregime în tratamentul împotriva cancerului, lucru care este vital pentru supraviețuire.

Când erai mic, cu siguranță ai avut o astfel de experiență: o tabără la mare sau la munte.

Fă o donație pentru ca un copil bolnav de cancer să poată pleca vara aceasta într-o tabără.

Alege să asculți vocea binelui făcut pentru cei de lângă tine!

Prin gestul tău... vorbește despre bine, vorbește despre tine!

Claudiu Belețoiu & Alexandru Kelerman


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Clubul Pentru Protectia Naturii si Turism Brasov (CPNT) organizeaza, in perioada 16-19 Iulie 2015, a VII-a editie a Marathon 7500 – o competitie care presupune parcurgerea unui traseu marcat integral in Muntii Bucegi, cu o diferenta de nivel pozitiva de aproximativ 7500 de metri. Linia de Start/Finish va fi langa sediul Salvamont Pestera. Detalii legate de accesul in zona puteti gasi aici. Ma

 

19 Donații

Go, go, go! :)
30 Jul 2015
Guys, data viitoare va fi - cu siguranta - mai bine!
21 Jul 2015
Felicitari si succes !
20 Jul 2015
Bravo baieti. Sa nu fiti descurajati, ati facut un efort fantastic. Sunt sigur ca anul viitor o sa terminati cursa.
18 Jul 2015
Sustin cu drag acest proiect. Ma bucur ca exista oameni care dau din energia si timpul lor pentru a ajuta copiii in nevoie.
18 Jul 2015
Hai baietii
18 Jul 2015
Bravo baieti !
18 Jul 2015
Bravoo
18 Jul 2015
Suntem alaturi de voi! Aveti grija de voi - veti trece cu bine si de aceasta cea mai lunga si provocatoare cursa de noapte! Felicitariiii! >:D< :)
17 Jul 2015
Alex, esti de neoprit, stiu asta! Esti o sursa de inspirație si uite asa plantezi tu seminte de imageneering, pentru o lume in care oamenii sa-si implineasca visele inginereste, pas cu pas, asa cum alergi tu, de la un succes la altul! La cat mai multe, man!
17 Jul 2015
Go go go ! :)
17 Jul 2015
17 Jul 2015
17 Jul 2015
Keep it up! Up! Up! Up!
17 Jul 2015
Bravo baieti !!! Respect pentru ceea ce faceti ! Va multumesc si sper din inima ca exemplul vostru sa inspire si pe altii!!! BAFTA !!! :-)
17 Jul 2015
Mult succes !
17 Jul 2015
Felicitari baieti! Tot inainte :)
17 Jul 2015
Forma maxima si succes pe masura!
13 Jul 2015
In cea mai dificila cursa a voastra de pana acum, sa va amintiti cat ati muncit ca sa ajungeti aici si mai ales faptul ca linia de finish este o distanta mentala. Hai ca se poate! Love, Eliza
08 Jul 2015
Alexandru Kelerman : Asociația P.A.V.E.L.
La înălțime pentru copiii bolnavi de cancer!