Trezește-ți conștiința!

 

Eliza Nițescu Asociația P.A.V.E.L.

16% Complete
160 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. În fiecare an.  

Probabil nu e o realitate despre care ne dorim să știm, însă acest lucru se întâmplă chiar lângă noi. Se întâmplă cu făpturile mici, frumoase, vesele și jucăușe, care merită să aibă drumul înainte.  

Oricât trăiește un suflet în experiența lui pământeană, este datoria morală a noastră, celor care ne aflăm în aceeași mare casă numită Pământ împreună cu ei, să ne pese și să îi ajutăm să le fie mai ușor.  

Deschide-ți mintea și inima, trezește-ți conștiința și dăruiește acestor copii zile frumoase de copilărie, chiar dacă acum trec printr-o cumpănă.  

La fiecare răscruce ne așteaptă și ceva bun.  

Să fim binele la cumpăna din viața micilor făpturi încercate chiar de la început de drum!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 17 Mai 2015, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la al

 

3 Donații

dorinta mea s-a implinit: din banii stransi in cadrul atelierului de creatie initiat de mine in liceu am putut sa donez o particica copiilor minune! Desi nu te cunosc fizic, (inca), iti Multumesc Eliza pt ca existi si ma inspiri!
01 Jul 2015
12 May 2015
11 May 2015
Eliza Nițescu : Asociația P.A.V.E.L.
Trezește-ți conștiința!