Alex Iliescu - Asociația P.A.V.E.L.

"OUTLOUD YOUR VOICE" pentru copiii de la P.A.V.E.L.

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,907 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Între 27 și 29 Martie voi participa la tabara de dezvoltare persoanală OUTLOUD YOUR VOICE organizată de SPEAKERS CLUB pentru a-mi îmbunătăți abilitatea de a vorbi în public. 

Vom urca pe munte și la fiecare popas vom ține câte un discurs.

Când vom ajunge în vârful muntelui, toți cei care nu au prezentat până atunci, vor ține un speech.

20 de oameni, 20 de discursuri.

Ne dorim ca tabăra noastră să aibă și o componentă umanitară, de aceea am ales ca prin intermediul taberei OUTLOUD YOUR VOICE să îi ajutăm și pe cei care au nu își permit să plece într-o tabără. I-am ales pe copiii bolnavi de cancer de la Fundeni pentru că prin intermediul Asociației PAVEL, au marea șansă de a vizita în această vară litoralul românesc sau stațiunile montane din țara noastră.

Împreună ne propunem să strângem minim 1907 lei!

De ce această sumă?

E înălțimea vârfului Șaua Strungă, unde ne-am propus să ajungem prin intermediul taberei, ținând fiecare câte un discurs despre pasiunile noastre și despre cum vedem noi lumea.

OUTLOUD YOUR VOICE poate fi manifestul oricui dorește să își facă auzită vocea, iar vocea binelui este una din cele mai importante voci!

Despre proiectul "Tabere și excursii pentru copiii și tinerii cu boli oncologice și supraviețuitori"

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

În fiecare tabără participă în jur de 30 persoane (copiii bolnavi şi fraţi ai acestora, părinţi, minim un asistent medical şi adulţi însoţitori).

Bugetul anual pentru funcţionarea acestui proiect vizează acoperirea costurilor necesare pentru deplasare, masă, cazare şi activităţi distractive /excursii, vizitarea unor muzee, monumente).

De ce să donezi?

Taberele sunt organizate pentru a oferi copiilor posibilitatea să se refacă după lungile perioade de spitalizare, să-şi dezvolte abilităţile emoţionale şi sociale şi să viziteze locuri pitoreşti.

Sunt foarte multe familii care nu mai au resurse și pentru a le oferi copiilor lor momentele de recreere care le-ar împlini copilăria.

Pentru aceste familii, puținele resurse financiare se duc în întregime în tratamentul împotriva cancerului, lucru care este vital pentru supraviețuire.

Când erai mic, cu siguranță ai avut o astfel de experiență: o tabără la mare sau la munte.

Fă o donație pentru ca un copil bolnav de cancer să poată pleca vara aceasta într-o tabără, alege să asculți vocea binelui făcut pentru cei de lângă tine!

Prin gestul tău... vorbește despre bine, vorbește despre tine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Tabere si excursii pentru copiii si tinerii cu boli oncologice si supravietuitori

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

OUTLOUD YOUR VOICE ~ 2015

OUTLOUD YOUR VOICE este tabăra de dezvoltare persoanală organizată de SPEAKERS CLUB în care ne vom dezvolta în principal abilitatea de a vorbi în public. Vom urca pe munte și la fiecare popas

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!