Ajută-l pe Dragoș să treacă linia de sosire în lupta pentru viață! @ Maraton 7500 ~ 2016

Clubul Pentru Protecția Naturii și Turism Brașov (CPNT) organizează, în perioada 14-17 Iulie 2016, a VIII-a ediție a Marathon 7500 – o competiție care presupune parcurgerea unui traseu marcat integral în Munții Bucegi, cu o diferență de nivel pozitivă de aproximativ 7500 de metri și cu o lungime de aproximativ 90 de km, într-un timp limită de 35 de ore, alături de un coechipier.

Pentru cei descurajați de aceste caracteristici există și sectiunea Hobby, care presupune “doar” 45km cu o diferență de nivel de “doar” 3700m, al cărui timp maxim de parcurgere este limitat la 14 ore.

Marathon 7500 este, în primul rând un concurs montan, care traversează doar trasee turistice marcate, neexistând marcaje suplimentare decât acolo unde situația o impune.

În al doilea rând, este un “sport” de echipă: feminin, mixt sau masculin sunt categoriile de echipe, iar alegerea coechipierului se poate dovedi de cele mai multe ori, mai importantă decât pregătirea fizică sau psihică.

Linia de Start/Finish va fi lângă sediul Salvamont Peștera. Detalii legate de accesul în zonă puteți găsi aici (link).

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

7

Suma:

1,050 RON

Pagini fundraising

Am un prieten pe care vreau să îl văd crescând!

Dacă există o boală maraton, aceasta este cancerul. Ai nevoie de multă perseverență să treci linia de sosire în lupta cu viața. Pe 15 Iulie

900 RON Target
1,050 RON Suma
7 Donatii
100% Complete