Asociația P.A.V.E.L.

Asociația P.A.V.E.L.

E ZIUA MEA!

Status: Fundraising

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 

[ Show more ]

21,403 RON

Raised:

31

Supporters:

198

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim să oferim copiilor bolnavi de cancer o amintire frumoasă în cea mai frumoasă zi din viața lor – ziua de naștere.

Din cauza internărilor și tratamentelor, mulți copii ajung să își petreacă ziua de naștere sau ziua onomastică în spital. Unul dintre obiectivele Asociației PAVEL este acela de a crea copiilor care luptă pentru sănătatea lor condiții similare în mediul de spital cu cele pe care le au acasă, atunci când petrec timpul cu propria familie sau cu prietenii. Astfel, vrem ca această zi dărniciei să devină simbolul celui mai frumos cadou, oferit în cea mai frumoasă zi: o petrecere de ziua de naștere sau cea onomastică.

Tort, confetti, decorațiuni de petrecere, muzică, antren și un cadou simbolic, toate acestea sunt ingredientele unei petreceri de neuitat! Am estimat un buget de aproximativ 500 de lei pentru fiecare petrecere. Lunar, în mediul de spital unde Asociația PAVEL își desfășoară activitatea (Institutul Oncologic București și Institutul Clinic Fundeni), își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în medie 5 copii. Cu ajutorul tău și al celorlalți sponsori, ne dorim să organizăm anual 60 astfel de petreceri, la care cu siguranță vor participa minim 300 de invitați în total.

Vrem să vă oferim vouă, celor care vreți să dăruiți, posibilitatea să acordați ajutor pentru acest proiect frumos, care presupune surprize și o bucurie cât se poate de concretă pentru fiecare copil și familia sa, iar în acest scop ne-am propus să vă prezentăm o parte din sărbătoriții noștri. Voi aflați poveștile, noi organizăm petrecerile!

 

CUM DONEZI?

DONAȚII DIRECTE prin plata cu cardul, în RON, prin Galantom sau Mobilpay, accesând: https://secure.mobilpay.ro/buy-product/16pnbt

 

Conturi curente:

RON:  RO05BTRLRONCRT0P47818405
USD:   RO14BTRLUSDCRT0P47818402
EURO: RO98BTRLEURCRT0P47818401

Conturi proiecte.

DONAȚII DIRECTE, efectuate la sediul Asociației PAVEL, din București, Șos. Mihai Bravu, Nr. 311-313, Bl. SB 1, Sc. 1, Et. 1, Ap. 1, Sector 3 sau la Centrul P.A.V.E.L. (în incinta Institutului Oncologic, Et. 1, Șos. Fundeni 252, specifică faptul că donezi pentru acest proiect – “E ZIUA MEA”).