Alerg pentru campioana Europei!

 

Eliza Nițescu Asociația P.A.V.E.L.

14.400781059312% Complete
1,180 RON
Sumă strânsă
8,194 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Cât de departe ai fi dispus să mergi dacă ai rămâne numai cu un picior? Cât de mult ai mai avea puterea să crezi în șansele tale, mai ales dacă ești sportiv?

Dacă ne gândim la adevărata semnificație a termenului campion, vom realiza că nu înseamna altceva decât o voință infinită, o determinare de neclintit să faci tot ceea poți cu tot ceea ce ai, chiar dacă ceea ce ai este mult mai puțin decât au aproape toți ceilalți.

Gabriela Vorosciuc este o astfel de persoană și este doar un copil: are numai 13 ani. Mai mult decât atât, suferă de o formă agresivă de cancer de peste 5 ani.

Gabriela nu este o campioană numai în mentalitate și în idealuri, este și o campioană care a câștigat un titlu adevărat pentru România. În luna August, Gabriela a participat la Onko Olimpiada Europeană desfășurată în Polonia și a câștigat medalia de aur (proba de cărucioare cu rotile).

Diagnosticată la varsta de 8 ani (2009) cu o formă de cancer osos (osteosarcom fibroblastic), a fost tratată chimioterapeutic și oncologic atât înainte de amputație, cât și după operația de amputare a membrului inferior drept.

Gabriela a promovat în clasa VI-a și merge la școală în cârje sau în cărucior. Are nevoie de o proteză care sa o ajute sa meargă pe cât se poate aproape de normal. Este vorba de proteza cu subasamble, articulații de glezne și manșon de silicon, a cărei valoare este de 10.654 lei, sumă din care doar valoarea de  2.460 lei este suportată de Casa de Asigurări. Mai mult, în acest moment, intervenția la piciorul amputat a devenit urgentă, întrucât datorită creșterii osului, pielea s-a întins foarte mult, presând și având tendința de a se rupe la capătul restului de picior care a suferit intervenția chirurgicală. Deși nu mai are piciorul drept, una dintre cele mai mari pasiuni ale Gabrielei a fost și rămâne dansul.

Visul Gabrielei este să aibă o proteză bună care să o ajute să meargă înainte cu încredere și cu șanse reale de a face progrese în viață.

Unul din obiectivele ei cele mai importante este participarea la următoarea olimpiadă oncologică și câștigarea medaliei de aur la proba de înot.

Ce poți face cu ce ți-a mai rămas? Să nu încetezi să crezi că ești un miracol și că poți produce miracole exact așa cum ești! Să mergi înainte. Să visezi că poți reuși și să nu te îndoiești niciodată de puterile tale.

Susținerea cauzei Gabrielei nu înseamnă a ajuta pur și simplu un copil bolnav de cancer. Înseamnă a ne arăta respectul și admirația față de un campion în lupta cu viața și limitările, înseamnă a recunoaște și a recompensa o alegere sănătoasă: aceea de a fi convins că nu există alte limite în afara celor pe care ni le setăm singuri. Înseamnă a recompensa un copil care a dus numele României în Europa cu demnitate și rezultate. DE AUR!

Pe 5 Octombrie, în cadrul Maratonului Internațional București voi alerga la primul meu maraton în semn de respect și apreciere pentru această fetiță de aur.

Împreună putem strânge 8.194 de lei, diferența de bani care este necesară pentru achiziționarea protezei!

Gabriela a dovedit că merită pe deplin să primească șansa de a merge mai departe! Oferă-i această oportunitate! Cu siguranță va continua să producă miracole.

 

COMPETIȚII SPORTIVE ELIZA NIȚESCU

Semiaratonul Internațional București, 19 Mai 2013 – proba de semimaraton (finisher)

Maratonul Internațional București, 7 Octombrie 2013 – proba de semimaraton (finisher)

Maratonul IntersportBrașov, 5 Aprilie 2014 – proba de semimaraton (finisher)

Semimaratonul Internațional București, 18 Mai 2014 – proba de semimaraton (finisher)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

3 Donații

Gabriela, vei invinge! Multa sanatate, copil frumos!
04 Oct 2014
Bafta!
03 Oct 2014
Mulumim tuturor prietenilor care au donat!
24 Sep 2014
Eliza Nițescu : Asociația P.A.V.E.L.
Alerg pentru campioana Europei!