Bogdan Blasciuc - Asociația P.A.V.E.L.

Bucurii pentru tineri si copii

450 RON Donatii stranse
45% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Foarte de curand, o persoana pe care am cunoscut-o destul de bine cu varsta apropiata de a mea, a fost rapusa de o boala incurabila. Cu toate eforturile depuse de cei din jur, afectiunea nu a putut fi, din pacate, stopata.

Pentru ca se apropie ziua mea de nastere, anul acesta aleg sa o donez catre asociatia P.A.V.E.L, care are drept scop imbunatatirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si boli grave,  prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic, social si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor. Mai mult decat atat, copiii aflati in perioada dintre curele de tratament, beneficiaza de tabere la munte si la mare. Pentru ei, fiecare zi inseamna o lupta - atat fizica cat si morala - pentru supravietuire, iar impreuna putem sa le usuram drumul catre insanatosire.

In cazul in care v-ati gandit sa imi daruiti un cadou de ziua mea, va rog sa donati suma accesand acest link. Banii stransi, indiferent de suma, le vor oferi o parte din ajutorul de care au nevoie atat pentru tratament si consiliere, cat si pentru recreere.

Va multumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Tabere si excursii pentru copiii si tinerii cu boli oncologice si supravietuitori

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

3 Donatii

Anonymous

100 RON
Iubeste, Zambeste, Traieste !!!
04 apr 2018

Bog :)

300 RON
La multi ani si felicitari pt initativa!
18 mar 2018
11 mar 2018