Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Alexandru Geanta Asociația P.A.V.E.L.

77.5% Complete
310 RON
Donations raised
400 RON
Target
6
Donations

Cand realizezi ca nu lucrurile iti aduc bucurii, ci emotiile si bucuriile altora, ziua ta nu mai este despre cadouri, ci despre a darui mai departe. Asadar, anul acesta de ziua mea, va rog sa-mi faceti un cadou pentru Asociatia P.A.V.E.L – Asociatia Parintilor care au copii bolnavi de cancer.

Toti banii vor merge direct la ei. Mai multe despre P.A.V.E.L, aici: http://www.asociatiapavel.ro/asociatia-pavel

 

Va multumesc anticipat!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

6 Donations

Mulțean:*
15 Mar 2018

Anonymous

30 RON
05 Mar 2018

Corina

15 RON
05 Mar 2018
La multi ani, Alexandru Geanta. Esti o sursa de inspiratie pentru noi toti :)
01 Mar 2018

Mihaela Moise

75 RON
Sunt conștientă ca e doar o picătură într-un ocean foarte mare, dar știm cu toții ca o ploaie de picături pot produce valuri...
28 Feb 2018

Anonymous

40 RON
27 Feb 2018