Campionii ajută campionii

 

Mariana Nenu Asociația P.A.V.E.L.

0.75% Complete
30 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Campionii ajută campionii

În drumul meu din viitor voi pleca să mă autodepășesc, voi lupta cu toată forța fizică și psihică pentru a  depăși toate obstacolele vieții.

Chiar dacă uneori va fi greu, știu că Dumnezeu mă va ajuta să reușesc.

Am crescut la orfelinat, am avut multe momente de cumpănă, dar le-am depășit cu brioo.

Îmi place ca atunci când eu primesc ceva, să daruiesc și eu la rândul meu, așa am învățat de la orfelinat, unde împărțeam totul între noi. Acea iubire frățească m-a determinat să fiu eu însămi. De aceea, prin toate acțiunile mele sportive, susțin proiectul Asociației PAVEL, Onko Olimpiada, pentru copiii cu diagnostic oncologic care sunt niște luptători, niște campioni!

Diagnosticat la timp, cancerul poate fi tratat. Tratat la timp, cancerul poate fi vindecat.

Victorie în sport, victorie în sănătate!

CUM TE POȚI IMPLICA?

1. PRIN DONAȚII PE ACEASTĂ PAGINĂ (CARD)

2. PRIN DONAȚII ÎN BANI (ORDIN DE PLATĂ)

Din experiențele anterioare, știm că sunt persoane care doresc să contribuie cu bani, dar prin ordin de plată.

Contul care poate fi folosit este deschis în lei, la Bancpost Titan.

RO76BPOS71003031332RON0A, Asociatia PAVEL, Banca Bancpost Titan.

Vă rugăm specificați – PENTRU ONKO OLIMPIADA.

3. PRIN SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației PAVEL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii (în baza legii sponsorizării).

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresele:

eliza.nitescu@asociatiapavel.ro, olga.cridland@asociatiapavel.ro

4. PRIN DISTRIBUIREA CAMPANIEI

Te rugăm să dai share evenimentului sau să inviți prieteni care să participe la eveniment.

Cu cât mai multe persoane află, cu atât mai mari sunt șansele ca cei mici să participe la Olimpiada dedicată copiilor bolnavi de cancer.

5. PRIN MEDIATIZARE

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

PERSOANĂ DE CONTACT

Eliza Nițescu, inițiatoarea campaniei & voluntar Asociația P.A.V.E.L.

eliza@sunt-in-forma.ro

telefon: 0722.44.63.52 

DESPRE ASOCIAȚIA PAVEL

Asociația PAVEL (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă) este asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave, înregistrată la 10 Mai 1996. Este o organizație caritabilă, nonprofit și nonguvernamentală.

Fondată de părinți ai căror copii au trecut prin astfel de boli, asociația mobilizează coeziunea socială și instituțională pentru apararea drepturilor pacienților bolnavi de cancer și este promotor pentru acțiuni de responsabilizare și empatie socială, comunitară, individuală sau instituțională.

Misiunea Asociației PAVEL: îmbunătățirea vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, leucemie și anemii grave, prin acordarea de sprijin moral, informațional, psihologic, social și material copiilor, tinerilor bolnavi și familiilor lor.

Obiectivele Asociației PAVEL:

1. Conștientizarea opiniei publice cu privire la prevenirea, tratamentul și la serviciile disponibile în domeniu pentru copii bolnavi de cancer

2. Sprijinirea familiilor copiilor bolnavi de cancer pentru înțelegerea problemelor create de această boală și facilitarea comunicării cu aceștia 

3. Creșterea accesului copiilor bolnavi de cancer, la tratament adecvat și in conformitate cu cele mai noi tratamente disponibile pe plan mondial

4. Sprijinirea familiilor cu probleme financiare în ingrijirea copiilor spitalizați

5. Informarea părinților cu copii bolnavi de cancer cu privire la boală, tratamente, clinici de peste hotare, drepturi legale și servicii utile

6. Diagnosticarea precoce a cancerului la copii și scăderea numărului de cazuri diagnosticate în stadii avansate de boală


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Asociația PAVEL își propune să găsească resurse pentru a susține participarea unei echipe de 20 persoane (copii cu afecțiuni oncologice și însoțitori) la această competiție.

Asociatia PAVEL isi propune ca 12 - 15 copii si tineri sa reprezinte Romania la acest eveniment cu totul special. Avem in Romania copii si tineri talentati si care vor sa-si arate puterea de lupta, dorinta de a participa si apartnenta la o echipa. Va invitam sa veniti alaturi de noi pentru a sprijini echipa noastra pentru a participa la competitii de atletism, tir cu arcul, inot, badminton sau ten

 

1 Donații

Mult succes!
17 Jan 2018
Mariana Nenu : Asociația P.A.V.E.L.
Campionii ajută campionii