60 de petreceri pentru copiii bolnavi de cancer

 

Eliza Nițescu Asociația P.A.V.E.L.

3% Complete
900 RON
Sumă strânsă
30,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Încă de la vârsta de 1 an, am avut privilegiul petrecerii unor zile de naștere ca ale unui om foarte norocos. Bunicul meu mi-a scris o felicitare care să-mi rămână peste ani și... într-adevăr, cu această felicitare a reușit să îmi amintească și peste ani uneori doar timpul ne ajută să apreciem lucrurile la adevărata valoare. 

Ultimii ani din viață m-au făcut să trăiesc mai conștient și să devin un om mai recunoscător, așa încât îmi doresc ca amintirea primelor zile de naștere să devină o amintire frumoasă pentru cât mai mulți copii. 

Pentru cazurile fericite, există părinți iubitori și sănătate.

Pentru cele mai puțin fericite, există uneori și prezența în spital, la tratament sau investigații, recuperare sau intervenții chirurgicale.

Pentru acești copii, al căror dar cel mai de preț devine sănătatea, Asociația PAVEL a decis să facă ziua de naștere sau pe cea onomastică una de neuitat. Inițiativa este emoționantă și mă alătur cu toată dragostea. Aproximatv 5 copii pe lună din cei care ajung în contact cu Asociația PAVEL, sunt nevoiți să fie prezenți în Institutul Oncologic București sau Institutul Clinic Fundeni de ziua lor.

Pentru ei și amintirile lor de bine din viitor, vrem să organizăm 60 de petreceri în 12 luni.

Te invit să petreci alături de noi la o aniversare a speranței și bucuriei de a trăi fiecare clipă!

 

GIVING TUESDAY, ZIUA INTERNAȚIONALĂ A DĂRUIRII, CELEBRATĂ DE ASOCIAȚIA PAVEL!

Lansată în 2012, #GivingTuesday a devenit o mișcare internațională adoptată de peste 90 de țări.

#GivingTuesday, sărbătorită pe 28 Noiembrie, pune în valoare generozitatea oamenilor și puterea de comunicare a social media, creând o mișcare ce aduce împreună ONG-uri, instituții publice, companii și oameni de bine pentru a încuraja implicarea în comunitate.

Noi, la Asociația PAVEL, ne alăturăm acestei inițiative minunate cu dorința de a oferi copiilor bolnavi de cancer o amintire frumoasă în cea mai frumoasă zi din viața lor – ziua de naștere. Din cauza internărilor și tratamentelor, mulți copii ajung să își petreacă ziua de naștere sau ziua onomastică în spital. Unul dintre obiectivele Asociației PAVEL este acela de a crea copiilor care luptă pentru sănătatea lor condiții similare în mediul de spital cu cele pe care le au acasă, atunci când petrec timpul cu propria familie sau cu prietenii. Astfel, vrem ca această zi dărniciei să devină simbolul celui mai frumos cadou, oferit în cea mai frumoasă zi: o petrecere de ziua de naștere sau cea onomastică.

Tort, confetti, decorațiuni de petrecere, muzică, antren și un cadou simbolic, toate acestea sunt ingredientele unei petreceri de neuitat! Am estimat un buget de aproximativ 500 de lei pentru fiecare petrecere. Lunar, în mediul de spital unde Asociația PAVEL își desfășoară activitatea (Institutul Oncologic București și Institutul Clinic Fundeni), își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în medie 5 copii. Cu ajutorul tău și al celorlalți sponsori, ne dorim să organizăm anual 60 astfel de petreceri, la care cu siguranță vor participa minim 300 de invitați în total.

Vrem să vă oferim vouă, celor care vreți să dăruiți, posibilitatea să acordați ajutor pentru acest proiect frumos, care presupune surprize și o bucurie cât se poate de concretă pentru fiecare copil și familia sa, iar în acest scop ne-am propus să vă prezentăm o parte din sărbătoriții noștri. Voi aflați poveștile, noi organizăm petrecerile!

Această zi specială, ziua dăruirii, poate fi ziua în care cu toții primim mai multă speranță și sens pentru viitor. O zi în care nevoia de a primi și cea de a oferi se întâlnesc, iar inimile se unesc în aceeași dorință: aceea ca totul să fie bine pentru fiecare dintre noi!

CUM DONEZI?

DONAȚII DIRECTE prin plata cu cardul, în RON, prin Galantom sau Mobilpay, accesând: https://secure.mobilpay.ro/buy-product/16pnbt

DONAȚII PRIN ORDINE DE PLATĂ în contul Asociatiei PAVEL, deschis la BANCPOST S.A., sucursala TITAN, sector 3, București, România (cu mențiunea "E ZIUA MEA").

Conturi curente:

RON: RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01

USD: RO92 BPOS 7100 3031 332U SD01

EURO: RO48 BPOS 7100 3031 332E UR01

Din străinatate:

Account holder: Association PAVEL

Name of bank: BANCPOST S.A., branch TITAN

Address bank: B-dul Basarabia, Sector 3, Bucharest, Romania

IBAN account: RO48BPOS71003031332EUR01

Bank account: 4871003031332EUR01

SWIFT/sorting code/aba/chips: BPOSROBU

DONAȚII DIRECTE, efectuate la sediul Asociației PAVEL, din București, Șos. Mihai Bravu, Nr. 311-313, Bl. SB 1, Sc. 1, Et. 1, Ap. 1, Sector 3 sau la Centrul PAVEL (în incinta Institutului Oncologic, Et. 1, Șos. Fundeni 252, specifică faptul că donezi pentru acest proiect – “E ZIUA MEA”).

DESPRE GIVING TUESDAY

Mai multe pe givingtuesday.ro.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

SUSŢIN PROIECTUL

E ZIUA MEA!

Noi, la Asociația PAVEL, ne dorim ca fiecare copil bolnav de cancer care își aniversează ziua de naștere sau cea onomastică în spital să aibă parte de o petrecere pe cinste. 

Sezonul montan de iarnă deschide posibilitatea drumețiilor în condiții mai dificile, a testării echipamentului și întâririi rezistenței fizice. Iubitorii muntelui aleg să fie aproape de acesta și iarna, iar cu această ocazie se pot sprijini și diverse cauze sociale. Aceste antrenamente montane de iarnă constituie sesiuni de pregătire fizică și mentală pentru escaladarea unor v

 

6 Donații

Bine ai venit, petrecere de februarie :)! La multi ani!
09 Feb 2018
Sa sarbatorim si in decembrie
06 Dec 2017
Felicitari inițiatorilor! La multi ani dragi copii!
30 Nov 2017
Cat mai multe baloane si jucarii
28 Nov 2017

Raluca Olsson

500 RON
Pt o prima petrecere care sa fie de neuitat ... sa deschida calea pt alti copii care sa se bucure si, cine stie?, sa scape de suferinta macar pt citeva clipe. Cu mult drag, R ❤️
25 Nov 2017
Sa petrecem, zic !
18 Nov 2017
Eliza Nițescu : Asociația P.A.V.E.L.
60 de petreceri pentru copiii bolnavi de cancer