Copiii sunt în formă pentru Olimpiadă!

 

Eliza Nițescu Asociația P.A.V.E.L.

0.875% Complete
350 RON
Donations raised
40,000 RON
Target
8
Donations
I want to donate!

Copiii sunt în formă pentru Olimpiadă!

 

Cancerul mușcă din ce în ce mai mult din oameni. Și din copii. Dar micii campioni nu se dau bătuți. Nu doar că nu renunță la lupta pentru viață, ci vor să arate lumii întregi că imaginea unui copil bolnav de cancer nu trebuie să fie doar aceea a unui copil care stă pe patul de spital.

 

Din doi în doi ani, în Polonia, la Varșovia, copiilor diagnosticați cu cancer li se oferă șansa de a deveni campioni europeni la discipline sportive.

 

Noi, la SUNT ÎN FORMĂ, susținem performanța sportivă la orice vârstă. Vrem să ne implicăm cu atât mai mult cu cât această performanță este realizată în condiții aspre de sănătate.

 

De două ori pe lună, Joia, ne vedem să alergăm. Vrem să oferim un sens mai mare întâlnirilor noastre și să aducem bucuria în inimile micilor campioni.

 

Diagnosticat la timp, cancerul poate fi tratat. Tratat la timp, cancerul poate fi vindecat.

Victorie în sport, victorie în sănătate!

 

CUM TE POȚI IMPLICA?

 

1. PRIN DONAȚII PE ACEASTĂ PAGINĂ (CARD)

 

2. PRIN DONAȚII ÎN BANI (ORDIN DE PLATĂ)

Din experiențele anterioare, știm că sunt persoane care doresc să contribuie cu bani, dar prin ordin de plată.

Contul care poate fi folosit este deschis în lei, la Bancpost Titan.

RO76BPOS71003031332RON0A, Asociatia PAVEL, Banca Bancpost Titan.

Vă rugăm specificați – PENTRU ONKO OLIMPIADA.

 

3. PRIN SPONSORIZĂRI PERSOANE JURIDICE

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației P.A.V.E.L. un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresele:

eliza.nitescu@asociatiapavel.ro, mihai.benchea@asociatiapavel.ro

 

 4. PRIN DISTRIBUIREA CAMPANIEI

Te rugăm să dai share evenimentului sau să inviți prieteni care să participe la eveniment.

Cu cât mai multe persoane află, cu atât mai mari sunt șansele ca cei mici să participe la Olimpiada dedicată copiilor bolnavi de cancer.

 

5. PRIN MEDIATIZARE

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANĂ DE CONTACT

Eliza Nițescu, inițiatoarea campaniei & voluntar Asociația P.A.V.E.L.

eliza@sunt-in-forma.ro

telefon: 0722.44.63.52

 

DESPRE ASOCIAȚIA P.A.V.E.L.

 

Asociația P.A.V.E.L. (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă) este asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave, înregistrată la 10 Mai 1996. Este o organizație caritabilă, nonprofit și nonguvernamentală.

Fondată de părinți ai căror copii au trecut prin astfel de boli, asociația mobilizează coeziunea socială și instituțională pentru apararea drepturilor pacienților bolnavi de cancer și este promotor pentru acțiuni de responsabilizare și empatie socială, comunitară, individuală sau instituțională.

 

Misiunea Asociației P.A.V.E.L.: îmbunătățirea vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, leucemie și anemii grave, prin acordarea de sprijin moral, informațional, psihologic, social și material copiilor, tinerilor bolnavi și familiilor lor.

 

Obiectivele Asociației P.A.V.E.L.:

1. Conștientizarea opiniei publice cu privire la prevenirea, tratamentul și la serviciile disponibile în domeniu pentru copii bolnavi de cancer

2. Sprijinirea familiilor copiilor bolnavi de cancer pentru înțelegerea problemelor create de această boală și facilitarea comunicării cu aceștia

3. Creșterea accesului copiilor bolnavi de cancer, la tratament adecvat și in conformitate cu cele mai noi tratamente disponibile pe plan mondial

4. Sprijinirea familiilor cu probleme financiare în ingrijirea copiilor spitalizați

5. Informarea părinților cu copii bolnavi de cancer cu privire la boală, tratamente, clinici de peste hotare, drepturi legale și servicii utile

6. Diagnosticarea precoce a cancerului la copii și scăderea numărului de cazuri diagnosticate în stadii avansate de boală

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Asociația PAVEL își propune să găsească resurse pentru a susține participarea unei echipe de 20 persoane (copii cu afecțiuni oncologice și însoțitori) la această competiție.

Joi dimineața, la ora 06.00 AM, te așteptăm la o nouă ediție SUNT ÎN FORMĂ, întâlniri matinale de alergare, desfășurate de 2 ori pe lună, pe Stadionul Dinamo București. SUNT ÎN FORMĂ este o inițiativă dedicată celor care își doresc un plus de sănătate, vitalitate, energie și productivitate în viața personală. Poți începe indiferent de nivelul tău actual de pregătire (

 

8 Donations

Anonymous

30 RON
Succes!
25 Apr 2018
28 Mar 2018

Anonymous

30 RON
SUCCES!
26 Mar 2018

Anonymous

30 RON
Sanatate deplina si bucurie nesfarsita!
22 Feb 2018

Anonymous

30 RON
Succes pe mai departe!
20 Jan 2018

Anonymous

30 RON
Sanatate deplina si succes!
20 Dec 2017
20 Dec 2017
Bafta campionilor!
20 Dec 2017
Eliza Nițescu : Asociația P.A.V.E.L.
Copiii sunt în formă pentru Olimpiadă!