Lelia Grigore - Asociația P.A.V.E.L.

Cadoul care m-ar bucura de ziua mea

478 RON Donatii stranse
95.6% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

SOS, o viață de copil!

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

7 Donatii

100 RON
La Multi Ani tie si la multa putere parintilor si sanatate copilasilor!!!
02 nov 2017
La mulți ani!
02 nov 2017

#BucuriaAlergariiTeam

150 RON
La mulți ani!
02 nov 2017
La multi ani!
30 oct 2017

Bogdan

100 RON
La mulți ani! :)
27 oct 2017

florina toma

30 RON
La multi ani fericiti si senini Lelia draga!
27 oct 2017

Eliza Nițescu

30 RON
Un om cu o viață frumoasă se bucură de cadoul suprem în fiecare zi...! La mulți ani fericiți, dragă Lelia! Să ai mereu parte de viața minunată pe care ți-ai creat-o ție, dar și altora!
27 oct 2017