Alerg pentru copiii care suferă de cancer!

 

Cristian Stan Asociația P.A.V.E.L.

11.111111111111% Complete
100 RON
Donations raised
900 RON
Target
3
Donations
I want to donate!

Știu, este puțin altfel să vezi că un adolescent alege voluntariatul. Vârsta adolescenței este de obicei asociată cu alte preocupări. Însă deși nu am trecut de pragul majoratului, consider că a face un bine este o alegere binevenită la orice vârstă.

 

Numele meu este Cristian Stan, am 14 ani și sunt elev în clasa a VIII-a la Școala Vasile Cârlova din Târgoviște.

Anul acesta am avut ocazia să îmi fac câțiva prieteni cu ceva mai multă experiență de viață decât mine și am încercat să iau de la ei ceea ce am considerat mai valoros. Am ales 3 lucruri: urcatul pe munte, alergarea și implicarea socială.

 

Astfel, am ajuns acum în ipostaza în care pot îmbina primele două pasiuni cu dorința de a-i sprijini pe cei care au primit mai puține șanse.

 

Mă aflu acum în fața primei competiții oficiale de alergare din viața mea: Maratonul Internațional București. Voi lua startul la cursa adolescenților din 14 Octombrie și îmi doresc să am o cauză umanitară pentru care voi alerga în Capitală.

 

Am ales să alerg pentru copiii bolnavi de cancer de la Asociația PAVEL deoarece pentru mine sunt exemplu de luptători adevărați. Înțeleg că fără susținerea noastră șansele lor ar fi mult mai mici, așa încât am decis să nu stau deoparte. Mulți dintre copiii bolnavi sunt de vârsta mea, iar situația în care ei se află mă impresionează foarte mult. Eu am avut șansa unei familii extraordinare și a unei stări de sănătate foarte bune și am aflat cu tristețe că unii din acești copii nu și-au permis niciodată să meargă într-o tabără... 

 

Costurile pentru ca un copil să participe într-o tabără de o săptămână sunt de aproximativ 300 de lei, iar eu mi-am propus să ajunt minim 3 copii prin acest proiect.

 

DE CE SĂ DONEZI?

 

Taberele sunt organizate pentru a oferi copiilor posibilitatea să se refacă după lungile perioade de spitalizare, să-şi dezvolte abilităţile emoţionale şi sociale şi să viziteze locuri pitoreşti.

 

Sunt foarte multe familii care nu mai au resurse și pentru a le oferi copiilor lor momentele de recreere care le-ar împlini copilăria.

 

Pentru aceste familii, puținele resurse financiare se duc în întregime în tratamentul împotriva cancerului, lucru care este vital pentru supraviețuire.

 

Când erai mic, cu siguranță ai avut o astfel de experiență: o tabără la mare sau la munte.

 

Alegând să donezi pentru acest proiect, oferi unui copil fără posibilități materiale și care pe deasupra este și bolnav, șansa de a trăi o experiență pe care și-o va aminti cu bucurie întotdeauna.

 

Fă o donație pentru ca un copil bolnav de cancer să poată pleca vara aceasta într-o tabără, alege să asculți vocea binelui făcut pentru cei de lângă tine!

 

 

CUM POȚI SĂ FACI O DONAȚIE?

 

      Prin intermediul acestei pagini de Galantom

Dacă tot ai ajuns aici, ideal este să faci o donație prin plata cu cardul chiar pe această pagină.

În colțul din dreapta sus al paginii ai un buton mare verde pe care scrie “Vreau să fac o donație!”.

Fă click pe el și de acolo totul este foarte intuitiv.

 

      Direct în contul Asociației PAVEL, specificând numele campaniei (Cristian Stan, MIB)

Din experiența anilor anteriori, știm că sunt multe persoane care doresc să contribuie cu bani direct în contul Asociației PAVEL, pentru că nu vor să facă plăți folosind cardul.

Contul care poate fi folosit este deschis în lei, la Bancpost Titan.

RO76BPOS71003031332RON0A, Asociatia PAVEL, Banca Bancpost Titan.

Este nevoie ca în virament să menționezi - "Cristian Stan, MIB" pentru ca astfel Asociația să poată identifica sumele colectate special pentru acest proiect

 

      La sediul Asociației PAVEL

Dacă niciuna din variantele de mai sus nu ți se aplică / potrivește, poți merge să donezi direct la PAVEL:

Asociația PAVEL., Șoseaua Fundeni, Nr. 252, Institutul Oncologic Fundeni, Etaj 1, contact: Mihai Benchea, telefon: 0737.014.698 (de Luni până Vineri, indicat între 14.00 și 18.00)

 

DESPRE PROIECTUL PAVEL "Tabere și excursii pentru copiii și tinerii cu boli oncologice și supraviețuitori".

 

 În a fiecare an, pentru copiii care sufera de diverse forme de cancer aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

 

În fiecare tabără participă în jur de 30 persoane (copiii bolnavi şi fraţi ai acestora, părinţi, minim un asistent medical şi adulţi însoţitori).

 

Bugetul anual pentru funcţionarea acestui proiect vizează acoperirea costurilor necesare pentru deplasare, masă, cazare şi activităţi distractive /excursii, vizitarea unor muzee, monumente).

 

DESPRE ASOCIAȚIA PAVEL

 

Asociația PAVEL (Primind Ajutor, Viața Este Luminoasă) este asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave, înregistrată la 10 Mai 1996. Este o organizație caritabilă, nonprofit și nonguvernamentală.

Fondată de părinți ai căror copii au trecut prin astfel de boli, asociația mobilizează coeziunea socială și instituțională pentru apararea drepturilor pacienților bolnavi de cancer și este promotor pentru acțiuni de responsabilizare și empatie socială, comunitară, individuală sau instituțională.

 

Misiunea Asociației PAVEL:

îmbunătățirea vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, leucemie și anemii grave, prin acordarea de sprijin moral, informațional, psihologic, social și material copiilor, tinerilor bolnavi și familiilor lor.

 

Obiectivele Asociației PAVEL:

1. Conștientizarea opiniei publice cu privire la prevenirea, tratamentul și la serviciile disponibile în domeniu pentru copii bolnavi de cancer

2. Sprijinirea familiilor copiilor bolnavi de cancer pentru înțelegerea problemelor create de această boală și facilitarea comunicării cu aceștia

3. Creșterea accesului copiilor bolnavi de cancer, la tratament adecvat și in conformitate cu cele mai noi tratamente disponibile pe plan mondial

4. Sprijinirea familiilor cu probleme financiare în ingrijirea copiilor spitalizați

5. Informarea părinților cu copii bolnavi de cancer cu privire la boală, tratamente, clinici de peste hotare, drepturi legale și servicii utile

6. Diagnosticarea precoce a cancerului la copii și scăderea numărului de cazuri diagnosticate în stadii avansate de boală

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

3 Donations

Eliza Nițescu

20 RON
Mult succes, Cris! Mă bucur că ai ales un drum care implică sportu, sănătatea și implicarea socială. E un drum încărcat de împlinire!
14 Oct 2017

Anonymous

50 RON
04 Oct 2017

Ana Maria

30 RON
Felicitari si bafta multa!
04 Oct 2017
Cristian Stan : Asociația P.A.V.E.L.
Alerg pentru copiii care suferă de cancer!