Delia Florea - Asociația P.A.V.E.L.

Un altfel de cadou de ziua mea

1,250 RON Donations raised
100% Complete
1,000 RON Target
4 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer

Prin acest proiect ne propunem să susținem pacienți care luptă cu cancerul, cazuri individuale, care au nevoie de fonduri pentru a putea beneficia de operații, tratament, condiții mai bune în spital și îngijire paliativă, cu scopul de a crește calitatea vieții acestora.  

4 Donations

La mulți ani, Delia! Ne bucurăm să îți fim alături! L&G
21 May 2017

Anonymous

200 RON
Fie ca micile donatii pe care le facem de ziua, draga noastra, sa aduca un zambet pe buze atat tie cat si copilasilor la care vor ajunge. Te iubim!
21 May 2017
La mulți ani, Deli! Felicitări pentru frumoasa inițiativa!
19 May 2017
Draga noastra prietena, asa cum ai spus si tu, fericirea nu sta in lucruri materiale, ci in lucruri marunte, in bucuria de a darui pentru cei ce nu au fost la fel de norocosi ca noi. Iti multumim ca ne-ai facut partasi la acest gest nobil! La multi ani, om fumos!
18 May 2017