VIAȚA TRECE LINIA DE SOSIRE!, o campanie de colectare de fonduri pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer

 

Claudiu Belețoiu Asociația P.A.V.E.L.

24.316109422492% Complete
400 RON
Sumă strânsă
1,645 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dacă există o boală maraton, aceasta este cancerul. Ai nevoie de multă perseverență să treci linia de sosire în lupta cu viața.

Pe 19 Iulie am ales să susțin lupta împotriva celei mai grele boli – cancerul și pe cei mai lipsiți de mijloace pentru a duce o astfel de luptă – copiii.

Copiii internați la Institutul Oncologic Fundeni sunt primii copii atinși de această maladie cu care am intrat în contact. Nu ai cum să rămâi indiferent în fața suferinței procovocate de cancer a acestor trupuri plăpânde, așa că am ales ca misiunea P.A.VE.L. să fie și misiunea mea la Marathon 7500!

P.A.VE.L. (Primind Ajutor Viața este Luminoasă) este asociația care luptă pentru a oferi o șansă în plus copiilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Toate fondurile din donații vor merge către Asociația P.A.V.E.L., specializată în proiecte medicale și educaționale pentru copiii bolnavi de cancer.

P.A.V.E.L. va direcționa sumele către proiectul “Tabere și excursii pentru copiii blonavi de cancer”, tabere care au rolul de a le oferi copiilor posibilitatea să se refacă după lungile perioade de spitalizare.

Împreună putem strânge minim 1.645 lei!

De ce această sumă?

- 16 ore este durata limită a acestei competiții de anduranță (adică am 16 ore la dispoziție pentru a ajunge la linia de finish);

- 45 de km este lungimea traseului care trebuie parcurs.

Pe 19 Iulie 2014 voi lua startul la una dintre cele mai dificile maratoane desfășurate în România, o competiție care presupune parcurgerea unui traseu marcat integral în Muntii Bucegi, cu o diferență de nivel pozitivă de aproximativ 7500 de metri și atingerea Vârfului Omu.

Până atunci, antrenamentele sunt în plină desfășurare și te invit la un moment de reflecție, urmat de unul de acțiune: dacă propriul tău copil s-ar îmbolnăvi de cancer, cât sprijin ți-ar fi necesar? Fii schimbarea de care ai avea nevoie și alege să oferi celor aflați într-adevăr în fața uneia din cele mai mari confruntări! 

Ajută un copil să treacă linia de sosire în lupta pentru viață!

 

COMPETIȚII SPORTIVE CLAUDIU BELEȚOIU

Maratonul Internațional București, 7 Octombrie 2013 – proba de maraton (finisher)

Maratonul Intersport Brașov, 5 Aprilie 2014 – proba de semimaraton (finisher)

Maratonul CPNT, Brașov, 26 Aprilie – proba de maraton (finisher)

Maratonul Internațional București, 18 Mai 2014 – proba de semimaraton (finisher)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

Marathon 7500 (ediția a patra) este o competiție de trail running care se desfășoară în masivul Bucegi. Competiția este organizat de Clubul Pentru Protectia Naturii si Turism Brasov (CPNT) și va avea loc în perioada 17-20 iulie 2014. Rutele sunt neamenajate și neprotejate, folosesc drumuri publice și drumuri forestiere, poteci marcate și nemarcate, pante cu inclinare mare și zon

 

3 Donații

100 RON
Succes!
08 Jul 2014
Iti doresc sa treci si tu linia de sosire a unei noi vieti, dedicate in folosul lucrurilor pe care le iubesti si care pot produce o schimbare in bine pentru tine si apoi pentru ceilalti.
03 Jul 2014
Din tot sufletul, insanatosire cat mai curand posibil si curaj pe perioada tratamentului .
21 Jun 2014
Claudiu Belețoiu : Asociația P.A.V.E.L.
VIAȚA TRECE LINIA DE SOSIRE!, o campanie de colectare de fonduri pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer