Paul Gheorghita - Asociația P.A.V.E.L.

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor,

Ziua mea se apropie cu pasi repezi. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere cauzei: "Ofera o sansa copiilor bolnavi de cancer”, pentru ca nimic nu este mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Prin acest proiect Asociatia P.A.V.E.L sustine pacienții care luptă cu cancerul, cazuri individuale, care au nevoie de fonduri pentru a putea beneficia de operații, tratament, condiții mai bune în spital și îngijire paliativă, cu scopul de a crește calitatea vieții acestora. 

Cel mai frumos cadou pe care mi-l puteti face este să fiti alături de mine și, în loc să îmi daruiti ceva, să donati banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Va mulțumesc că sunteti alături de mine!

Paul


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!