Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Claudiu-Cătălin Meşterelu Asociația P.A.V.E.L.

91.25% Complete
730 RON
Sumă strânsă
800 RON
Target
8
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta implinesc 30 de ani, asa ca am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi pentru Dragoş (http://pavel.galantom.ro/projects/view?id=62)

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

Anonymous

50 RON
01 Mar 2017

Anonymous

75 RON
23 Feb 2017

Irina

150 RON
22 Feb 2017

Our team

150 RON
La multi ani, Claudiu! Sa fii fericit si sa te bucuri de acesti ani si de tot ceea ce te inconjoara, de zambetul acestui copil pe care-l ajuti si de toate lucrurile minunate pe care le faci. 30 de ani e o varstaLa multi ani, Claudiu! Sa fii fericit si sa te bucuri de acesti ani si de tot ceea ce te inconjoara, de zambetul acestui copil pe care-l ajuti si de toate lucrurile minunate pe care le faci. Pura vida!
21 Feb 2017

Anonymous

100 RON
20 Feb 2017

Anonymous

75 RON
20 Feb 2017

Emmanuelle Dusserre

100 RON
Joyeux anniversaire, je suis contente de faire un cadeau comme ça. c'est une super idée.. Et j'espère que ça pourra aider ce petit garçon. Je t'embrasse Emma
20 Feb 2017

Anonymous

30 RON
20 Feb 2017