Împreună pentru campionii olimpici care suferă de cancer!

 

Claudiu Belețoiu Asociația P.A.V.E.L.

100% Complete
2,850 RON
Donations raised
2,700 RON
Target
26
Donations

Unul din motivele pentru care fac sport este acela de a reda speranța și încrederea tuturor celor care într-un moment al vieții lor au întâmpinat o dificultate și pentru care drumul înainte nu mai este atât de ușor.

La vârsta de 7 ani am suferit un accident în urma căruia doctorii au pus diagnosticul de amputare a brațului meu drept. Datorită faptului că am o familie care a luptat pentru mine, m-am bucurat de o salvare miraculoasă și de continuarea unei vieți normale, motiv pentru care sunt recunoscător in fiecare zi; înțeleg că este în responsabilitatea mea să propag binele primit și să lupt pentru ca alți copii bolnavi să își recapete sănătatea, iar în acest demers am nevoie de cât mai mulți oameni de bine alături! Așa cum și eu în copilărie am primit o nouă șansă, și alți copii merită să se bucure de cei mai frumoși ani din viață, fără grija vreunei boli.

În plus, știu că sunt extrem de mulți oameni care abandonează în fața încercărilor vieții. Eu vreau să ofer un exemplu personal despre ce înseamnă ca viața să te pună în fața unui obstacol și să treci cu încredere, răbdare și muncă asiduă cu tine peste acel neajuns, transformându-l în final în punctul tău forte. Port și astăzi ca parte din mine semnul pe care operația din copilărie l-a lăsat pe brațul meu drept. Îmi aduce mereu aminte că depinde doar de mine să transform o aparentă problemă într-un rezultat pozitiv.

Pe 24 Februarie voi lua startul a ceea ce se conturează a fi cea mai dificilă cursă din cariera mea de sportiv amator de până acum: Transgancanaria, un concurs de alergare montană de 125 de km, cu o diferență cumulată pozitivă de nivel 8.000 de metri și timp limită de 30 de ore. Acesta se desfășoară într-un loc absolut minunat: Gran Canaria, situată în Insulele Canare. Practic, voi traversa în alergare montană insula de la un capăt la celălalt.

Este o competiție care adună elita mondială a alergării montane, iar simpla terminare a acesteia în timpul alocat de organizatori este o reușită personală extrem de importantă.

Mai multe detalii despre această cursă pot fi aflate din video-ul oficial de prezentare:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=l6jPx_fNG4E

Această cursă nu semnifică doar o încercare personală de a-mi depăși limitele, ci și un prilej de a pune umărul pentru suportul copiilor bolnavi de cancer din cadrul Asociației PAVEL, pentru că ei sunt cel mai bun exemplu de trecerea barierelor, bariere ale unei boli extrem de dificile, cum este cancerul.

Înca din momentul în care am început să alerg, o parte din energia mea s-a dus către acești copii și la fel va fi și cu ocazia acestui nou concurs, Transgracancaria. De cele mai multe ori, copiii primesc sprijin pentru sănătate și educație, însă ei au pasiuni și talente care merită susținute și încurajate. Una dintre aceste pasiuni a lor este comună cu a mea: sportul. Iar pentru copiii blonavi de cancer există competiții special dedicate, singurul impediment în participare, mai ales în cadrul concursurilor internaționale, fiind imposibilitatea familiilor de a le susține costurile de participare.

Așadar, la această cursă voi alerga pentru a oferi ocazia copiilor bolnavi de cancer să participe la cea mai importantă competiție sportivă din Europa dedicată copiilor cu afecțiuni oncologice: Onko Olimpiada.

Acest eveniment are loc astfel:

- la Moscova, în 2017, în Iulie / August (în această locație evenimentul se ține anual)

- la Varșovia, în 2018 (în această locație evenimentul se ține din 2 în 2 ani)

În ambele situații, participanții trebuie să-și plăteasca biletele de avion și restul de cheltuieli (cazare, mese etc), valoarea totală însemnând circa 400 euro /participant, investiție pe care Asociația PAVEL își propune să o susțină și pentru olimpiadele viitoare. Acesta a fost și este un efort foarte mare financiar pentru Asociație, ținând cont ca grupul poate fi de circa 15 persoane (12 copii cu 3 însoțitori).

Asociația PAVEL estimează totalul costurilor de participare la circa 6.000 de euro

Îmi propun c a prin sprijinul celor care vor contribui să strâng minim 10% din acest fond, adică 2.700 lei (echivalentul a 600 de euro).

Vă lansez invitația ca împreună să sprijinim viitorii campioni olimpici, mai ales că aceștia vor proveni din rândul copiilor bolnavi, dar care au ales să aibă în continuare o copilărie normală, în care cuvinte precum pasiune și performanță continuă să facă parte din viața obișnuită!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

De completat.Onko Olimpiada este cea mai importanta competitie sportiva din Europa dedicată copiilor cu afecțiuni oncologice.

TransGanCanaria e un concurs de alergare montana de anduranta care propune probe pe mai multe dinstante dintre care cele mai dificile sunt cea de 125 de km (diferenta de nivel 8000 m) si de 285 de km (diferenta de nivel 16.000 m). Competitia se desfasoara intr-un loc absolut minunat: Gran Canaria, situata in Insulele Canare.  Daca participi la acest eveniment, sustine o cauza in care crezi deve

 

26 Donations

150 RON
Cu mult drag!
08 Mar 2017
08 Mar 2017
08 Mar 2017
08 Mar 2017
07 Mar 2017

Anonymous

30 RON
03 Mar 2017
01 Mar 2017

Anonymous

75 RON
01 Mar 2017
Felicitari pentru ce faci pentru copii!
01 Mar 2017
27 Feb 2017

Elena Kelerman

50 RON
Felicitari, Claudiu! Esti un invingator! Te sustin din toata inima! ☺
26 Feb 2017
Felicitări!
26 Feb 2017
bravo
26 Feb 2017
24 Feb 2017

Bogdan Mirica

50 RON
Mândru de tine ! Sa ai putere sa continui pe drumul ăsta și sa schimbi lumea. Succes Claudiu, ești o forță!
22 Feb 2017

Raluca Olsson

400 RON
Mult succes, Claudiu, sa le fii inspiratie copiilor care lupta!
21 Feb 2017
Pas cu pas. Leu cu leu
21 Feb 2017
Multa bafta Claudiu sa-ti realizezi visul si sa-ti atingi tinta propusa! Felicitari pentru tot ceea ce faci!
16 Feb 2017
Bafta Claudiu!
16 Feb 2017
13 Feb 2017

Anonymous

100 RON
Bafta!
12 Feb 2017
12 Feb 2017
Multa bafta Claudiu!
11 Feb 2017
Cu mult drag, pentru micii mari campioni.
10 Feb 2017
10 Feb 2017

Eliza Nițescu

50 RON
Fiecare copil merită șansa de a dovedi că este un campion! Onko Olimpiada este un concurs special, în care copiii bolnavi de cancer au șansa de a arăta tuturor că pasiunea și performanța nu pot fi oprite nici măcar de o boală foarte grea. Claudiu, Sunt alături de tine și viitori mici campioni. Baftă și să îți atingi toate obiectivele! Sănătate copiilor, îmi doresc ca niciun copil să nu mai moară din cauza acestei boli...
10 Feb 2017