Dorinta mea la 30 de ani este ca Dragos sa se bucure in sfarsit de copilarie

 

Luiza Mandoiu Asociația P.A.V.E.L.

100% Complete
1,500 RON
Donations raised
1,500 RON
Target
11
Donations

          Ma numesc Luiza-Gabriela Mandoiu si voi implini fabuloasa varsta de 30 de ani pe 15 ianuarie. Da, da chiar in ziua in care s-a nascut si Mihai Eminescu.  

Am vise marete pentru anul care tocmai ce a inceput, dar mi-am dat seama ca nimic nu e mai frumos decat sa poti impartasi bucuria cu cei care au nevoie de ajutorul nostru. Cei care deja stiu ca ador copii, mici si mari, nu vor fi surprinsi sa afle ca anul asta m-am hotarat sa imi donez ziua de nastere unei cauze dragi mie. 

Am avut parte de o copilarie fericita, cu vacante petrecute la bunica, alaturi de verisori, petrecand zilele de vara in aer liber si inventand tot felul de jocuri. Desi a trecut mult timp de atunci, imi aduc aminte cu mare placere de aceea perioada, cand faceam numai copilarii. Principala noastra grija era sa nu ne murdarim prea tare, cu toate astea majoritatea timpului ne erau mainile pline de praf. Bucuria ni-i se putea citi in ochii, aveam ochii mari cat cepele de la energia de care debordam.

Din pacate insa, exista si copii care sunt privati de o copilarie normala, copii care se lupta cu boli nemiloase cum este cancerul.

Este si cazul lui Dragos. Inca de la varsta de 4 ani a fost diagnosticat cu meduloblastom de fosa craniana posterioara (hidrocefalie interna). Nu vreau sa imi imaginez socul suferit de familia lui, mai ales de mama lui. Insa ea nu a renuntat nici o clipa, a fost alaturi de Dragos  si s-a luptat pentru el zi de zi. Credinta ei a fost pana acum rasplatita, Dragos a suferit doua operatii. Dupa a doua operatie insa, nu s-a mai putut misca si nu a mai putut vorbi.

In prezent, Dragos se lupta cu efectele tumorei cerebrale, afectiune care i-a transformat atat viata lui, cat si a intregii familii. Mai mult ca oricand, Dragos are nevoie de cure de recuperare in diverse unitati medicale si mama lui nu are resursele financiare pentru a acoperi integral costurile pentru recuperare.

Astfel, cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face e sa fii alaturi de mine si impreuna sa ii facem un cadou lui Dragos. Hai sa ii dam impreuna o sansa lui Dragos sa fie un copil normal, sa vorbeasca, sa zambeasca, sa mearga.

Sunt convinsa ca exista ‘n’ cazuri asemanatoare cu cazul lui Dragos. Astfel,  daca iti place ideea,  îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata .

Multumesc pentru ca ai citit aceste randuri si sunt convinsa ca orice gest poate schimba viata lui Dragos !

Va doresc tuturor multa sanatate si un an excelent !

Multumesc pentru sprijin, share si donatii !

Luiza M


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Dragoș Condescu este un copil extraordinar, aflat într-o luptă împotriva celei mai grele boli – cancerul. Deși are numai 6 ani, peste jumătate din scurta lui viață, Dragoș s-a confruntat numai cu traiul în spital.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

11 Donations

Multa sanatate lui Dragos!
29 Jan 2017
Bravo Luiza! Felicitari pentru continua ta implicare in sustinerea luptei impotriva cancerului la copii. Si multa sanatate lui Dragos!
18 Jan 2017
18 Jan 2017
150 RON
La Multi Ani Luiza! Si bravo pt aceasta inițiativa frumoasa.
15 Jan 2017

Oana Parvu

150 RON
15 Jan 2017

Lucian

30 RON
11 Jan 2017

Adela

150 RON
Multa sanatate ! Sunt mandra de tine Luiza ! Te pup
11 Jan 2017

Cristina Ormenisan

125 RON
Super Luiza
11 Jan 2017

dlpopescu

200 RON
11 Jan 2017
10 Jan 2017

Anonymous

100 RON
La multi ani !! Frumos cadou, bravo!
09 Jan 2017