Claudiu Belețoiu - Asociația P.A.V.E.L.

Renata își poate însănătoși vederea!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,050 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Renata Maria Zava, este o fetiță mică și frumușică, în vârstă de numai 3 ani, nerecunoscută de tată. Renata s-a îmbolnăvit recent de o formă de cancer în zona orbitelor, fiind diagnosticată cu retinoblastom.

Renata s-a îmbolnăvit în luna Mai a acestui an și a început deja un tratament chimioteraputic sever, la fel ca mulți alți copii cu boli oncologice. Mama Renatei are o condiție modestă și se luptă să îi redea sănătatea copilului. Fetița locuiește cu mama la bunicii materni, în Suciu de Susu (Maramureș), într-o familie simplă. Apariția bolii a însemnat o serie de cheltuieli pentru investigații (RMN cu anestezie), iar mama și bunicii fetiței nu pot suporta aceste costuri.

Renata a venit într-o lume nouă, o lume a spitalului care ințial a speriat-o. Dorim ca împreună să îi oferim curaj, speranță și putere de a învinge boala.

Renata are nevoie de ajutor pentru a crește mare, a zâmbi și a privi fără teamă la cei din jur!

Împerună putem strânge 1050 de lei, bani care se vor investi în analize medicale urgente în acest moment pentru Renata. Alerg la Ciucaș X3, proba de ultramaraton care are 105 km și vă propun să cumpărați cât mai mulți kilometri în valoare de 10 lei fiecare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!