Eliza Nițescu - Asociația P.A.V.E.L.

Ziua în care faci un bine, e ziua ta!

330 RON Donatii stranse
66% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Când fiecare zi e un miracol și ești fericit că îl poți trăi, de ce ai sărbători doar ziua în care te-ai născut ca fiind ziua ta? În fiecare zi în care alegi să faci un bine este ziua ta.

M-am născut într-o zi de 11 Iunie și vreme de mulți ani am sărbătorit această zi ca și cum ar fi fost cea mai specială din an. Acum am o altă perspectiva asupra lucrurilor cu adevarat importante și cel mai de prețlucru pentru mine în ultimii ani a fost bucuria celor pe care am reușit să îi ajut.

Eu am tot ce îmi doresc. Sunt un om fericit, care nu duce lipsă de nimic material.

Cine avea de gând anul acesta să cheltuiască bani pentru mine de 11 Iunie, este rugat săîi doneze copiilor bolnavi de cancer de la Fundeni. Asociația PAVEL va știi ce să facă mai departe cu acești bani. S-au gândit mereu cu iubire la copii și le-au oferit ceeace uneori poate nici nu și-au imaginat că vor primi.

Sănătatea și fericirea acestor copii este cadoul meu.

Am trecut demult peste tot ce înseamnă material, volatil, inutil. Cel mai mare cadou pe care putem să ni-l facem este să ne simțim împliniți unii prin ceilalți!

Gestul vostru și mai ales banii pe care aveați de gând să îi cheltuiți, vor fi mult mai folositori pentru taberele de vară ale copiilor care suferă de această boală cruntă. Să le oferim și lor bucuria de a trăi.

Vă asigur că în această situație extremă… fiecare zi e ziua ta. Pentru că poate fi ultima…

Mulțumesc că v-ați gândit să fiți drăguți! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Tabere si excursii pentru copiii si tinerii cu boli oncologice si supravietuitori

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

3 Donatii

Raluca Olsson

150 RON
Pe 11 iunie e ziua ta si ziua surorii mele :-) Numai bine acestor copii curajosi, Cu drag, Raluca
06 iun 2016
La multi ani suflet drag, si odata cu urarea pentru tine, sa aduci sanatate, bucurii si zambete pe fetele copiilor carora le dedici acest cadou!
05 iun 2016
Pentru Eliza
04 iun 2016