Claudiu Belețoiu - Asociația P.A.V.E.L.

Bodi (5 ani) are nevoie de ajutorul tău!

30 RON Donatii stranse
3% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dacă există o boală maraton, aceasta este cancerul. Ai nevoie de multă perseverență să treci linia de sosire în lupta cu viața.

Pe 21-22 Mai voi alerga ultramaratonul de 100 de kilometri de la Bran (Transylvania 100k) și am ales să susțin lupta împotriva celei mai grele boli – cancerul și pe cei mai lipsiți de mijloace pentru a duce o astfel de luptă – copiii.

Copiii internați la Institutul Oncologic Fundeni sunt primii copii atinși de această maladie cu care am intrat în contact. Nu ai cum să rămâi indiferent în fața suferinței procovocate de cancer a acestor trupuri plăpânde, așa că am ales ca misiunea P.A.VE.L. să fie și misiunea mea la Maratonul Inernațional București 2015!
P.A.VE.L. (Primind Ajutor Viața este Luminoasă) este asociația care luptă pentru a oferi o șansă în plus copiilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Toate fondurile din donații vor merge la Bodi Istvan, un copilaș încercat, care duce o luptă puternică pentru supraviețuire!

Bodi Istvan are 5 ani, fiind diagnosticat cu tumoră hepatică. De curând a fost operat de către Dr. Irinel Popescu, primind ficat de la mamă, Bergely Eva. Mama a crescut la orfelinat împreună cu sora ei, fiind abandonată la naștere.

Familia mai are acasă încă 3 copii minori: Bodi Gizi (9 ani), Gergely Sandor (7 ani) și Bodi Fernando (6 ani). Cei 2 copii mai mari merg la școală, iar cel de 6 ani merge la grădiniță. Tatăl copilului Bodi Attila este surdo-mut și are certificat de handicap. Cei 6 membri ai familiei trăiesc din alocațiile de la stat ale copiilor, din handicapul tatălui și al copilului bolnav, cât și din alocația de însoțitor a mamei. Familia locuiește în 2 camere împreună cu mama tatălui.

Nevoile lor sunt:
- alimente de bază / alimente sănătoase recomandate în transplant hepatic

- carne de curcan / pește / brânzeturi

- haine pentru el și frățiorii săi

- jucării

- pampers pentru Istvan – nr. 5

- un aragaz cu cuptor- pentru a putea găti hrana zilnică

Adresa la care poate fi găsită familia: Com Sarateni, Sat Sarateni, nr 33 B, Jud Mureș, telefon mamă (Gergely Eva): 0748.506.047

Împreună putem să strângem bani pentru a oferi familiei un sprijin măcar de subzistență!

Ajută-l pe Bodi și familia lui să treacă linia de sosire în lupta cu această boală marton care face atât de multe victime și nu ține cont de vârstă atunci când se instalează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Transylvania 100k ~ 2016

Transylvania 100k este un ultramaraton de trail run cu startul la Castelul Bran si traseul in Muntii Bucegi.  Probele propuse sunt 100km individual si echipe de cate doi alergatori, 50 km individual

1 Donatii

Anonymous

30 RON
19 mai 2016