Eliza Nițescu - Asociația P.A.V.E.L.

Când ești om...!

940 RON Donatii stranse
94% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dacă există o boală maraton, aceasta este cancerul. Ai nevoie de multă perseverență să treci linia de sosire în lupta cu viața.

Pe 15 Mai voi alerga o cursă de semi maraton la București și am ales să susțin lupta împotriva celei mai grele boli – cancerul și pe cei mai lipsiți de mijloace pentru a duce o astfel de luptă – copiii.

Copiii internați la Institutul Oncologic Fundeni sunt primii copii atinși de această maladie cu care am intrat în contact. Nu ai cum să rămâi indiferent în fața suferinței procovocate de cancer a acestor trupuri plăpânde, așa că am ales ca misiunea P.A.VE.L. să fie și misiunea mea la Maratonul Inernațional București 2015!

P.A.VE.L. (Primind Ajutor Viața este Luminoasă) este asociația care luptă pentru a oferi o șansă în plus copiilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Toate fondurile din donații vor merge la Marin Cosmin Ionuț, un copil orfan de mamă, care pe deasupra duce și o luptă puternică pentru supraviețuire!

Cosmin are 9 ani (s-a născut pe 5 Martie 2007) și este din Județul Dâmbovița, sat Dragodănești, comuna Cândești (de aici m-am inspirat să dau și numele campaniei). Deși are o vârstă de fragedă, băiatul este suferăde cancer încă din anul 2013, diagnosticul exact al medicilor fiind melanom malign genunchi stâng. Cosmin a fost operat și este internat pentru tratament la secția de oncopediatrie, fiind însoțit de bunica lui. În luna August 2015, mama lui Cosmin a decedat; a avut o tumoare cerebrală, ce a fost operată, iar ulterior a fost și tratată prin chimio și radio terapie, însă, din nefericire, fără succes.

Cosmin mai are un frate de 12 ani, care a rămas în satul natal Dragodănești, cu tatăl său.

Poți să le oferi sprijiul tău făcând o donație, bani ce se vor folosi pentru nevoile cele maistringente ale familiei, precum:

- suport  psihoemoțional în vederea depășirea situației de criză - pentru  tată și frate

- alimente de bază

- îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii

- rechizite pentru copii

Împreună putem să strângem bani pentru a oferi familiei măcar un sprijin de subzistență!

Ajută-l pe Cosmin și familia lui să treacă linia de sosire în lupta cu această boală marton care face atât de multe victime și nu ține cont de vârstă atunci când se instalează!

Când ești om, te gândești la cei de lângă tine și le oferi sprijinul tău. Când ești om, înțelegi că fie și cu puțin poți face mult bine! Când ești om... îți pasă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2016

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul

8 Donatii

Bogdan Mirica

50 RON
Sunteți minunați!
14 mai 2016
14 mai 2016
Sanatatea e nepretuita, dar uneori are un pret! Multumesc, Eliza, pentru ca imi dai ocazia sa aduc zambetul pe fata unui copil!
12 mai 2016
Sa cresti mare, frumos si sanatos, suflet drag!
09 mai 2016

Anonymous

50 RON
08 mai 2016

Anonymous

150 RON
08 mai 2016

Madalina

75 RON
Felicitari pentru ceea ce faci! Succes!
07 mai 2016

Anonymous

200 RON
pentru Cosmin! SANATATE
06 mai 2016