OUTLOUD YOUR VOICE pentru copiii de la P.A.V.E.L.

 

Laurentiu Dorobantu Asociația P.A.V.E.L.

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Între 25 și 27 Martie 2016 voi participa la tabăra OUTLOUD YOUR VOICE organizată de SPEAKERS CLUB pentru a-mi îmbunătăți abilitatea de a vorbi în public.

Vom urca pe munte și la fiecare popas vom ține câte un discurs.

Când vom ajunge în vârful muntelui, toți cei care nu au prezentat până atunci, vor ține un speech.

Ne dorim ca tabăra noastră să aibă și o componentă umanitară, de aceea am ales ca prin intermediul taberei OUTLOUD YOUR VOICE să îi ajutăm și pe cei care au nu au posibilitatea de a investi într-o astfel de experiență. I-am ales pe copiii bolnavi de cancer de la Fundeni, deoarece prin intermediul Asociației PAVEL, au marea șansă de a vizita în această vară litoralul românesc sau stațiunile montane din țara noastră.

De ce să donezi?

Taberele sunt organizate pentru a oferi copiilor posibilitatea să se refacă după lungile perioade de spitalizare, să-şi dezvolte abilităţile emoţionale şi sociale şi să viziteze locuri pitoreşti.

Sunt foarte multe familii care nu mai au resurse și pentru a le oferi copiilor lor momentele de recreere care le-ar împlini copilăria.

Pentru aceste familii, puținele resurse financiare se duc în întregime în tratamentul împotriva cancerului, lucru care este vital pentru supraviețuire.

Când erai mic, cu siguranță ai avut o astfel de experiență: o tabără la mare sau la munte.

Alegând să donezi pentru acest proiect, oferi unui copil fără posibilități materiale și care pe deasupra este și bolnav, șansa de a trăi o experiență pe care și-o va aminti cu bucurie întotdeauna.

Fă o donație pentru ca un copil bolnav de cancer să poată pleca vara aceasta într-o tabără, alege să asculți vocea binelui făcut pentru cei de lângă tine!

Prin gestul tău... vorbește despre bine, vorbește despre tine!

 Implică-te acum!

OUTLOUD YOUR VOICE poate fi manifestul oricui dorește să își facă auzită vocea, iar vocea binelui este una din cele mai importante voci.

DESPRE PROIECTUL PAVEL "Tabere și excursii pentru copiii și tinerii cu boli oncologice și supraviețuitori".

În a fiecare an, pentru copiii care sufera de diverse forme de cancer aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

În fiecare tabără participă în jur de 30 persoane (copiii bolnavi şi fraţi ai acestora, părinţi, minim un asistent medical şi adulţi însoţitori).

Bugetul anual pentru funcţionarea acestui proiect vizează acoperirea costurilor necesare pentru deplasare, masă, cazare şi activităţi distractive /excursii, vizitarea unor muzee, monumente).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

În a fiecare an, pentru copiii aflaţi în perioada dintre curele de tratament sau care au încheiat aceste cure, se organizează minim patru tabere, la munte şi la mare.

OUTLOUD YOUR VOICE este tabăra organizată de SPEAKERS CLUB, în care participanții își dezvolta în principal abilitatea de a vorbi în public. Vom urca pe munte și la fiecare popas vom ține câte un discurs. Când vom ajunge în vârful muntelui, toți cei care nu au prezentat până atunci, vor ține un speech. Ne dorim ca tabăra noastră să aibă și o componentă umanitară, de ac

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Laurentiu Dorobantu : Asociația P.A.V.E.L.
OUTLOUD YOUR VOICE pentru copiii de la P.A.V.E.L.