AJUTĂ-L PE ALEX SĂ ALERGE DIN NOU!

 

Andrei Agafiță Asociația P.A.V.E.L.

100% Complete
1,115 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
14
Donations
I want to donate!

La începutul anului 2015, după o pauză de peste 10 ani (fractură de gleznă), am început să alerg din nou. A fost cu certitudine cea mai bună decizie a acestui an. O decizie care mi-a schimbat radical viața.
Mulți prieteni mă întreabă de ce alerg așa de mult?

Fiindcă acestea sunt momentele în care mă simt cu adevărat fericit. Și pentru că vreau să promovez alergatul cu zâmbetul pe buze. Pentru a face cât mai multă lume fericită, așa cum sunt eu când alerg.
Sunt foarte recunoscător lui Dumnezeu pentru faptul că pot alerga din nou!

Din păcate, însă, nu toți suntem la fel de norocoși. Alexandru Pîrvu este un băiețel de numai 8 ani care se deplasează într-un fotoliu rulant.

Pe 4 Octombrie voi alerga la Maratonul Internațional București, cel mai important eveniment sportiv de alergare din România, însă de data aceasta cei 42 km nu vor fi pentru mine. Voi alerga pentru Alexandru, care își dorește foarte mult să alerge și el din nou.

Alexandru a finalizat clasa I, fiind crescut fără posibilități financiare doar de mamă, împreună cu care locuiește în Slobozia, județul Ialomița. Alexandru a fost diagnosticat cu neuroblastom retroperitoneal în Iunie 2015. Este de menționat faptul că Alexandru a prezentat încă din 2011 semne de boală oncologică și diferite formațiuni tumorale care ulterior s-au și agravat.

În Iunie 2015, din cauza complicațiilor aparute, Alex a fost spitalizat a la Institutul Oncologic, unde a început un tratament chimioterapeutic sever. Însă nu și-a pierdut speranța: în pofida condiției lui actuale, el este un băiat mereu vesel și care transmite bucurie celor din jur. Și vrea neapărat să se facă doctor pentru a vindeca oamenii.

Dragi prieteni, colegi, cunoștințe,

Vă rog din suflet să-l ajutăm pe acest înger să nu-și piardă zâmbetul de pe buze și speranța într-un viitor mai bun

„Căci fericirea nu este ceva gata făcut. Ea vine din propriile noastre acțiuni”. Dalai Lama

Cu speranță și recunoștință,

Andrei Agafiță


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 8-a ediție, iar anul acesta va fi pe 3-4 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

14 Donations

03 Oct 2015
Multa bafta, Andrei! Run like the wind! :)
03 Oct 2015
02 Oct 2015
02 Oct 2015
Pentru ca Alex sa ramana mereu cu zambetul pe buze. :)
02 Oct 2015
01 Oct 2015
01 Oct 2015
Dragă Andrei, ești una dintre cele mai luminoase persoane pe care le-am cunoscut de-a lungul vieții. Îți mulțumesc pentru toată implicarea ta în a-i sprijini pe copiii de la PAVEL și vă doresc ție și lui Alex să ieșiți învingători în încercările pe care le purtați! Cu mult drag, Eliza
30 Sep 2015
Sper sa reusesti sa-l ajuti pe baietel sa poata sa alerge si el. Hai noroc! :)
24 Sep 2015
Sanatate!
22 Sep 2015
21 Sep 2015
succes!!!
21 Sep 2015
Felicitari pentru initiativa, Andrei! Mult succes!
20 Sep 2015
Draga Alex Sa nu lasi pe nimeni sa-ti spuna ce poti si ce nu poti face. Sa nu-ti pierzi niciodata speranta si credinta in Dumnezeu!
18 Sep 2015
Andrei Agafiță : Asociația P.A.V.E.L.
AJUTĂ-L PE ALEX SĂ ALERGE DIN NOU!