Gabriela Oprea - Asociația P.A.V.E.L.

MICUL DAVID VA ZBURA CU ELICOPTERUL!

340 RON Donatii stranse
6.8% Complete
5,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu am ales o provocare – cea de a participa la maratonul Bucureşti – pe data de 4 Octombrie 2015. Este o şansă reală să pot fi acolo, dar mai mult decât atât, o experienţă unică şi o provocare.

De ce spun că este o şansă reală? Pentru că totul a început din dorinţa de a face lucrurile diferit, de a-mi lansa o provocare. Eu am putut face această alegere, însă sunt atât de mulţi oameni care au nevoie de sprijin pentru ca viaţa să fie „la fel de generoasă cu ei”.

David este un băieţel de numai 8 ani care locuieşte împreună cu părinţii şi fratele lui de 3 ani în Comuna Bilciureşti, Jud. Dâmboviţa. În primăvara acestui an a fost diagnosticat cu limfom malign Nonhodgkin difuz, iar în prezent urmează un tratament chimioterapeutic la Institutul Oncologic Fundeni. În scurt timp, David va trebui să facă un PET-CT, o investigaţie medicală în valoare de 5000 lei, un cost foarte ridicat pentru posibilităţile familiei. Această investigaţie va trebui să stabilească cu exactitate situatia medicală prezentă.

Pentru a începe un alt tratament oncologic, David urmează cu prudenţă un plan de exerciţii de recuperare motorie cu specialişti kinetoterapeuţi în cadrul spitalului.

El, David, un copil pentru care viaţa este un cadou atât de important, are nevoie de ajutorul meu şi al nostru.
Voi fi acolo, pe data de 4 Octombrie, la Maratonul Bucureşti, pentru a materializa şansa pe care o am şi pentru a-i oferi o mână de ajutor lui!

Şi foarte important – David este pasionat de motociclete şi elicoptere, iar atunci când va fi mare visează să fie motociclist şi să zboare cu elicopterul.

Cu motivaţie şi dorinţa de a transforma şansa în realitate – voi face tot ce este posibil pentru ca visul lui de a fi la înălţime să devină posibil într-o zi, în acea zi importantă din viaţa fiecărui om!

Cu drag,
Pentru tine, David!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația P.A.V.E.L.

Asociaţia P.A.V.E.L. -  asociaţia părinţilor cu copii bolnavi de cancer, ONG înfiinţat în 10 mai 1996. Asociaţia P.A.V.E.L. are drept scop îmbunătăţirea vieţii copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, leucemie şi anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informaţional, psihologic, social şi material copiilor, tinerilor bolnavi şi familiilor lor.

Oferă o șansă copiilor bolnavi de cancer

Proiectul are ca scop sprijinirea familiilor aflate in situatie de criza, ai caror copii au fost diagnosticati de curand, care au avut recadere dupa tratamentul oncologic sau care se afla in prezent sub tratament oncologic.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2015

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

6 Donatii

Valentin Ionita

75 RON
05 oct 2015

Bianca-Miruna Ionescu

30 RON
Sanatate si sa ne inviti si pe noi cand vei zbura cu elicopterul!
04 oct 2015

Claudia Samoilescu

25 RON
25 sep 2015

Catalin Gongorici

105 RON
David, fi puternic!
18 sep 2015

Laura Ungureanu

75 RON
La multi ani, Gabi!
18 sep 2015

Eliza Nitescu

30 RON
Dragă Găbitza, Sunt foarte recunoscătoare că am avut norocul să găsim pe cineva ca tine. Probabil că dacă apelam la toate agențiile de recrutare, nu am fi reușit să avem pe cineva mai potrivit de cât tine pentru jobul de Community Manager la SPEAKERS CLUB. Dar mai presus de asta, sunt recunoscătoare pentru prietenul care ești, pentru omul bun, ambițios și gata mereu să deschidă ușa noilor provocări. Te felicit pentru toată evoluția ta din ultimele luni și îți doresc numai vise marețe împlinite! Love 4ever :-) Eliza
15 sep 2015